Ballerups mest moderne renseri - nemt og billigt

Vask og rens - med afhentning og udbringning på din privatadresse eller arbejdsplads - og til rimelige priser (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Ballerup

Ballerup har i dag behov for et online renseri som JetClean. Siden middelalderen har Ballerup udviklet sig fra at være en lille landsby med nogle få gårde. I 1682 var der blot 13 gårde, 5 huse med jord og 13 huse uden jord. Fra århundredeskiftet voksede Ballerup imidlertid som stationsby hurtigt og i dag har Ballerup over 48.000 indbyggere (inklusive Skovlunde) og er én af de største kommuner vest for København. Derudover er der en lang række offentlige og private virksomheder, der med tiden har etableret sig i kommunen. Men der er relativt få renserier i kommunen i forhold til indbyggertallet og JetClean tilbyder derfor nu et moderne online renseri i Ballerup kommune med afhentning og levering af rens og vask lige til døren.

For mange folk med en fortravlet hverdag er der i dag et større ønske om at kunne disponere effektivt over sin fritid, hvorfor der er behov et online renseri som JetClean i Ballerup, der afhenter og leverer folks rens og vask, lige til døren på deres privatadresse eller på arbejdspladsen, hvis det ønskes.

JetClean er et online renseri med mulighed for on demand (efter forespørgsel) bestillinger både via JetClean’s hjemmeside www.jetclean.dk/ og via vores App, som kan downloades til stort set alle smartphones, dvs. både iPhone og Android smartphones, herunder Samsung, Sony, Nokia, Huawei mv. Og JetClean benytter en sikker betalingsløsning med en SSL-krypteret betalingsgateway. Via Appen kan man nemt og hurtigt bladre sig igennem oversigten og ved klik vælge lige præcis de genstande og det antal man vil have på sin ordre og vælge afhentningsdato mv.

Mange folk skal måske have renset smokingjakken, jakkesættet eller kjolen (herunder også brudekjoler) inden en større begivenhed, rund fødselsdag, bryllup eller andet. Og mange forretningsfolk benytter JetClean til rens og strygning af skjorter næsten hver uge, så de slipper for selv at bruge tid på det. Andre har måske mere brug for ”Vask & Fold” af sokker T-shirts, underbenklæder mv. eller ”Rullevask” af f.eks. sengetøj og duge, med jævne mellemrum. Eller rensning og imprægnering af vinterfrakken. Udover rens af almindeligt tøj kan JetClean også tilbyde rens af en lang række andre emner, f.eks. rens af dyne og pudebetræk, sengetæpper, møbelbetræk, betræk til topmadras, dyner, puder mv. Det er muligt at se en liste over de emner, der kan sendes til rens hos JetClean via vores prisliste på hjemmesiden.

Firmaaftale

Mange virksomheder tilmelder sig endda vore firma ordning med afhentning og levering på nogle bestemte dage hver uge. Fordelen ved denne ordning er at du får afhentet og leveret dit rense og vasketøj direkte på arbejdspladsen og at du får gratis afhentning og levering uden krav om minimumsbeløb.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler