Renseri i Gentofte, som kommer lige til din dør - nemt og billigt

JetClean tilbyder en fleksibel service med levering lige til døren og rimelige priser på vask og rens i Gentofte, (fra 9-22 på hverdage & 9-16 i weekender)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Gentofte

JetClean er dit renseri i Gentofte – få afhentning og levering ved online bestilling

Renseri i Gentofte.

Nu kommer dit renseri i Gentofte direkte til din dør. Lav en bestilling allerede dag.

I Gentofte henter og bringer vi alle hverdage mellem 09:00-22:00 og i weekenden fra 09:00-16:00.

Står du i den situation, at du skal til at vælge et renseri i Gentofte? Så skal du måske kigge nærmere her på JetClean. Vi sikrer os hele tiden at vi ligger os i toppen blandt de bedste, billigste og mest fleksible renserier i Gentofte og omegn og er blandt de bedste på renseri-servicen i Gentofte. Vores service er den bedste i Gentofte.

Vi sætter stor pris på vores kunder og gør altid vores bedste for at yde den bedste service, vi overhovedet kan. Derfor tilbyder vi en række services, der adskiller sig fra de normale renserier i Gentofte. Vi ved nemlig, at langt de fleste mennesker, der arbejder, har svært ved at finde tid til at komme ned på renseriet og aflevere tøj indenfor de normale åbningstider.

Dét har vi fundet to løsninger på, som du helt sikkert vil elske: Vi afhenter og leverer dit rensetøj på denønskede adresse. Det kan være i Gentofte, men vi kører også i nærområderne – for eksempel kører vi til Hellerup, Charlottenlund eller Klampenborg. Du vælger selv, hvornår vi skal afhente og levere, så det er altid dig der bestemmer klokkeslættet. Du kan i øvrigt skrive en kommentar, hvis du har specielle ønsker. Så sørger vores renseri for at læse det, og udføre arbejdet ud fra dine behov. Ganske nemt. Vi kan afhente dit tøj hele dagen, og selvfølgelig også om aftenen. Det gør vi, fordi vi vil give dig den bedste mulighed for at få det passet ind i dit skema. Om dagen henter vi fra kl. 09-15 og om aftenen henter vi fra kl. 18-22.

På den måde kan du spare din kostbare tid, og vi kan gøre det vi gør bedst – nemlig sørge for, at du har rent tøj hurtigt, nemt og bekvemt.

Vi bestræber os altid på at give dig, den bedste kvalitet på markedet. Det gør vi ved, at bruge den nyeste teknologi og ved at have de bedste fagfolk i renseribranchen. Vores fagfolk har mere end 15 års erfaring inden for deres respektive områder, og kan derfor deres arbejde bedre end de fleste i rense- og vaskebranchen. De ved lige nøjagtig, hvad der skal til for at få rødvinspletter eller mormors persillesovs af.

Derfor er JetClean – selvsagt – det bedste renseri i Gentofte. Opret dig allerede i dag eller download vores app til din telefon, og prøv vores fantastiske service samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12:00 afhenter vi samme aften. Ellers kommer vi naturligvis ud til dig dagen efter fra kl. 09-22. Og husk, at vi også kører ud til din arbejdsplads, hvis du ønsker det.

Med andre ord, så er JetClean dit personlige renseri i Gentofte. Vi glæder os til at se dig snart.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler