Renseri i Hellerup - attraktive priser og hurtig leverin

Moderne renseri, der afhenter og leverer vask og rens på din bopæl eller arbejdsplads alle ugens dage - attraktive priser (man-fre: 09:22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Hellerup

Renseri i Hellerup - dit tøj har krav på at blive behandlet ordentligt.

Renseri i Hellerup, der holder åbent når de andre holder lukket.

Det eneste renseri i Hellerup, der både henter og bringer på alle hverdage mellem 09:00-22:00 og i weekenden mellem 09:00-16:00.

Bestil afhentning når det passer dig. Du får en hurtig og fleksibel levering - til samme gode priser som dit lokale renseri.


Byens bedste renseri i Hellerup? Vi kender Hellerup som vores egen bukselomme, og vi ved, at byen er fyldt med mennesker, som dig, der simpelthen har for travlt til selv at aflevere tøj til rens. Derfor har vi, som det eneste renseri i Hellerup, startet en ganske unik service, som vi er sikre på, at du vil blive glad for.

JetClean afhenter nemlig tøjet hos dig – du skal blot oprette en profil her på hjemmesiden eller via vores App på din smartphone eller tablet, så kommer vi ud til din bopæl, når det passer dig - og vi kører også til din arbejdsplads, hvis du ønsker det.

Så skal du have renset kjolen, dit jakkesæt, skjorter eller måske din dunjakke, skal du bare bestille afhentning online og være hjemme til afhentningen. Vi kommer lige præcis, når det passer dig. Vi kører lige fra kl. 9-22 i hverdagene og mellem kl. 9-16 i weekenderne. Du vil med sikkerhed elske JetClean, da vi er til for at gøre din hverdag nemmere.

Hvorfor vælge JetClean som dit renseri i Hellerup?
Flere og flere vælger vores renseri som deres foretrukne i Hellerup. Det gør de, fordi det er nemmere og bedre at bruge os. Det kan du også gøre, så du sparer en masse tid på grund af vores afhentningsservice. Oveni det sparer du selvfølgelig også penge – ved seneste prissammenligning (november 2017) var vi op til 20% billigere end de konkurrerende renserier i Hellerup. Så der er mange penge at spare med JetClean!

Når vi afhenter dit tøj på det tidspunkt, du har bestilt, tager vi det tilbage på vores renseri og sørger for, at dine tekstiler kommer retur rent, lækkert og velduftende. Vi har mange års erfaring, og ved, at vores fantastiske medarbejdere besidder ekspertisen, der sikrer dig det bedst tænkelige resultat.

Vi kører i øvrigt også i nærområderne: Gentofte, Klampenborg, Kongens Lyngby og Charlottenlund. Mange tror, at det er rengøringen, der slider på dit tøj, men det er ikke altid tilfældet. Vi bruger nemlig den nyeste teknologi, som vores kompetente medarbejdere er uddannet i at bruge, så vi kan forlænge dine tekstilers levetid og eliminerer slid fra skidt og snavs. Hvad er billigst – en rensning eller at købe nyt? Ja, du har gættet rigtigt. I de fleste tilfælde er det billigere at vedligeholde end at købe nyt.

Når godt nok, er ikke godt nok
Vi lægger et utroligt stort stykke arbejde i at levere den bedst mulige kvalitet til billige priser - da vi kun vil have glade kunder. Derfor har vi gjort det så nemt og bekvemt, at gøre JetClean til dit fortrukne renseri i Hellerup. Du opretter blot en profil online, bestiller afhentning og levering, så kommer vi ud til dig efter aftale. Det er ganske simpelt og let. Du betaler sikkert over nettet, da alle oplysninger, der vedrører penge og kortdata, er SSL-krypteret. Det betyder, at hverken vi eller andre uvedkommende kan læse dine oplysninger. Herefter får du din faktura online på din personlige profil. Den service og den kvalitet er vi helt sikre på, at du vil elske, hvorfor vi selvfølgelig har 100% tilfredshedsgaranti på vores services. Så sikrer er vi på vores kvalitet og service. Bestil afhentning af dit rensetøj. Vi lover, at du ikke vil fortryde det.

Byens bedste priser på rens & vask Se hele vores prisliste her

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler