Overvejer du at besøge et renseri i Odense? Spar tid og penge

Spar tid & penge med JetClean. Få afhentet og leveret dit rense- og vasketøj i hele Odense samt gratis kørsel. Billigere end lokale renserier

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseriet du har måske allerede hørt om

JetClean er en fusion mellem det tidligere Justin Joy og Just-Cleaners og var med Løvens hule i 2016. Efter fusionen blev JetClean blandt de største online renserier i Danmark og flere af landets anderkendte medier skrev om os, herunder Børsen, Finans og Tv2.

Nu udvider vi og tilbyder vores renseri-service i Odense som flere tusinde kunder allerede har glæde af i København.


Missonen er simpel. Det skal være nemt og billigt at få ordnet sit rense- og vasketøj

Fra dag et har det været vores mission at revolutionere renseri-branchen til fordel for vores kunder.

Med JetClean får du ordnet dit vaske- og rensetøj nemt og hurtigt. Du bestiller afhentning og levering af dit rense- og vasketøj fra vores hjemmeside eller via vores app til din mobiltelefon. Vi har en app både til iPhone og android telefoner.

Vi kører fra mandag til fredag mellem 09-15 og igen om aften mellem 18-22

  • 1. Vi henter på det aftalte tidspunkt og sted i hele Odense.
  • 2. Vi renser eller vasker tøjet, stryger det og leverer det tilbage på adressen.
  • 3. Du betaler online med kreditkort.

Så skal du have renset et jakkesæt, en kjole, en nederdel, eller en frakke hængende som kunne trænge til en kærlig hånd, så er JetClean den gyldne mulighed for at få ordnet rensetøjet.

Vi renser og vasker alt det du normalt ville kunne tage med på et renseri – herunder skjorter, bukser, blazer, jakkesæt, puder & dyner, frakker, duge og meget mere.
 
Bemærk – vi stryger dine skjorter i hånden for den bedste finish.

Her vil de fleste tænke, det er da en rigtig god service. Jeg behøver ikke at gå på renseriet, nu kommer renseriet ud til mig, men så det helt sikkert være virkelig dyrt.
Faktatjek: Vi tilbyder billig rens og vask hos JetClean – i 4/5 tilfælde billigere end dit lokale renseri. Du kan få et fuldt overblik over vores priser her og du kan samtidig være sikkert på at vi på trods af billige og yderst konkurrencedygtige priser aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Er du i tvivl eller har spørgsmål kan du kontakte os på support@jetclean.dk eller ringe til os på 71 203 204
 

 

JetClean tilbyder de bedste priser og service
Vi opfylder altid vores kunders behov og det gør vi ved at tilbyde de billigste priser i forhold til de allerede eksisterende renserier. Hos JetClean går vi meget op i hver enkelt detalje, og samarbejder kun med de bedste renserier, da vi ved at det kræver tillid, at levere dine bedste tekstiler til os. Den tillid vil vi gerne gøre os fortjent til. Det gør vi ved at give dig den bedste service og naturligvis den bedste kvalitet inden for rens og vask.

Se vores konkurrencedygtige prisliste her

Vores kompetente medarbejdere - kombineret med den seneste teknologi - vil tage sig af din rensning med største forsigtighed, så vi ikke slider på dine tekstiler. Tværtimod giver vi, i de fleste tilfælde, længere levetid til dine tekstiler, fordi vi fjerne snavs og bakterier - det en ren fornøjelse for dig. 

Eneste renseri med en effektiv og brugervenlig app
JetClean er det eneste renseri med en app, som gør det let for dig, at bestille rens og vask af dit tøj. Via vores app, kan du med få klik få bestilt og vi vil modtage din ordre. JetClean kan tilbyde denne service, fordi vi igennem flere år har videreudviklet vores web og app, så vi kan opfylde hver enkelt krav vores kunder har, og med vores banebrydende app, gør vi netop din hverdag endnu lettere, så du sparer mere tid. Vi gør alt for at hele tiden være up-to-date med efterspørgslen på markedet og er også grunden til at vi er det mest foretrukne renseri.

Du fortæller os hvor og hvornår du ønsker afhentning
Vi afhenter og leverer dit rense- og vasketøj lige til døren når det passer dig, samtidig med at vores priser er de samme eller endnu billigere end de lokale renseri.

 

Vi ønsker, at du vender tilbage til JetClean
Når du har testet vores kvalitet og service, og du har valgt os som dit foretrukne renseri i Odense, så vil vi gøre vores bedste for at bibeholde dig som en glad og tilfreds kunde. Mange fortæller os, at når de først har brugt vores service, så kan de ikke stoppe med det. De siger, at det bliver en vane for dem, at bruge vores service. Vores mål er at du har det på samme måde, når du bruger vores services.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev? - Eller følger du os på Facebook eller andre sociale medier? Hvis du ikke gør, kunne det være en god ide, da vi på disse medier sætter opslag op, hvor vi tilbyder rabatter, prisændringer, nyheder og meget mere. Vores sociale medier er en service til vores kunder, så de kan være med i udviklingen af JetClean og være opdateret omkring alle nyheder først.
 
Du kan enten bestille via app eller vores hjemmeside. Så afhenter og leverer vi efter aftale - Lige til din dør! Se hvilke byer vi kører til her. Vi gør vores bedste for at gøre vores kunder glade, så vi kan samle på glade kunder, da det sådan vi ønsker at drive virksomhed på. Derfor har du altid mulighed for at informere os, hvis der skulle ske fejl mod al forventning. Så meget tror vi nemlig på vores kvalitet og service i JetClean.

 

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler