Renseri i Skodsborg og omegn med online bestilling

JetClean tilbyder afhentning af tøj til rens- og vask i Skodsborg og omegn med levering indenfor 72 timer. Bestil online. Man-fre: 9-22 & lør-søn: 9-16

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri i Skodsborg

Efter forespørgsel fra vores kunder har JetClean for længst bevæget sig op af Strandvejen til den lille kystbebyggelse ved Skodsborg i Vedbæk sogn og Rudersdal kommune. JetClean tilbyder således den samme service til borgerne i Skodsborg og omegn, som i det meste af Københavnsområdet. JetClean tilbyder herved afhentning og udbringning at tøj til rens og vask via online bestilling. Det kan være alt fra almindelig vask og fold af det tøj, der bruges til daglig, til rensning af jakkesæt, blazere, kjoler, brudekjoler eller sengetæpper og topmadras betræk mv.

Det er nemt og hurtigt at oprette sig som kunde på vores hjemmeside på Nettet eller via vores App (findes både til iOS eller Android), og derefter afsende sin ordre til afhentning allerede den samme aften eller evt. næste morgen. Det er så enkelt, at man sågar kan sidde med sin smartphone eller tablet i sofaen eller på vej hjem med Kystbanen og lave sin bestilling på nogle få minutter. Og vi forsøger hele tiden at holde et attraktivt prisniveau, der kan konkurrere med de fleste lokale renserier.

Geografi

Skodsborg ligger ca. 20 kilometer nord for Københavns centrum. Eftersom Skodsborg er begrænset af Øresund og Jægersborg Hegn mod vest er bebyggelsen begrænset til et smalt bælte langs kysten, fra Strandmøllen i syd til Vedbæk Strand mod nord. Skodsborg er derfor en forholdsvis lille kystbebyggelse med omkring 1.245 indbyggere (2017), jfr. Danmarks Statistik.

Historie

Skodborg var frem til første halvdel af 1700 tallet et forholdsvis øde område, hvor der kun lå de to lyststeder "Skodsborg" og "Retraite”. Først omkring år 1800 opstod der en mindre bebyggelse med en halv snes huse. Siden udviklede Skodsborg sig til en "moderne" industriby omkring landstedet "Retraite" med bl.a et garveri. "Skodsborg" blev i 1852 købt af Frederik VII, som her tilbragte flere somre med Grevinde Danner, jfr. Wiki. I dag har Skodborg vokset sig større med en del strandvejs boliger og er bl.a. kendt for sit sanatorium, Skodsborg Sanatorium, Kurhotel Skodsborg og Kysthospitalet.

Behovet for online renseri i Skodsborg

For mange folk er der i dag et ønske om at kunne disponere rationelt og effektivt over sin fritid, hvorfor der er behov et online renseri som JetClean. JetClean afhenter og leverer folks rens og vask, lige til døren på deres privatadresse eller arbejdspladsen, hvis det ønskes. Mens vi behandler tøjet, kan folk så bruge deres fritid på nogle vigtigere gøremål.

JetClean er et online renseri med mulighed for on demand (efter forespørgsel) bestillinger både via hjemmesiden og via vores App, som kan downloades til stort set alle smartphones, dvs. både iOS og Android smartphones, herunder Samsung, Sony, Nokia, Huawei mv. Og JetClean benytter en sikker betalingsløsning med en SSL-krypteret betalingsgateway. Via Appen kan man nemt og hurtigt bladre sig igennem oversigten og ved klik vælge lige præcis de genstande og det antal man vil have på sin ordre og vælge afhentningsdato mv.

Mange folk skal måske have renset smokingjakken, jakkesættet eller kjolen (herunder også brudekjoler) inden en større begivenhed, rund fødselsdag, bryllup eller andet. Og mange forretningsfolk benytter JetClean til rens og strygning af skjorter næsten hver uge, så de slipper for selv at bruge tid på det. Andre har måske mere brug for ”Vask & Fold” af sokker T-shirts, underbenklæder mv. eller ”Rullevask” af f.eks. sengetøj og duge, med jævne mellemrum. Eller rensning og imprægnering af vinterfrakken. Udover rens af almindeligt tøj kan JetClean også tilbyde rens af en lang række andre emner, f.eks. rens af dyne og pudebetræk, sengetæpper, møbelbetræk, betræk til topmadras, dyner, puder mv. Det er muligt at se en liste over de emner, der kan sendes til rens hos JetClean via vores prisliste på hjemmesiden.

Mange virksomheder tilmelder sig endda vore firma ordning med afhentning og levering på nogle bestemte dage hver uge. Fordelen ved denne ordning er at du får afhentet og leveret dit rense- og vasketøj direkte på arbejdspladsen og at du får gratis afhentning og levering uden krav om minimumsbeløb.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler