Online renseri i Værløse - bestil tøjrens via web og smartphone

JetClean tilbyder afhentning og levering af rens- og vask i Værløse kommune via online bestilling. Attraktive priser (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Værløse

Renseriet der henter og bringer i hele Værløse

JetClean har ekspanderet endnu engang i Region Hovedstaden og tilbyder nu rens i Værløse kommune ved online bestilling. Det er således muligt for alle borgere i Værløse kommune (postnummer 3500) at bestille tøj til rens via vores web hjemmeside på din PC, eller via vores App på din smartphone eller tablet. JetClean afhenter og leverer dit rensetøj i det tidsrum, der passer dig bedst (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16) på din privatadresse eller arbejdsadresse.

Værløse er i dag en moderne by, der er vokset fra blot at være den lille stationsby ”Lille Værløse”, fra dengang ”Kirke Værløse” var den store naboby, til at være det administrative center for hele Værløse Kommune. Værløse har igennem en årrække endvidere været kendt for Flyvestation Værløse, som har haft stor betydning for det danske flyvevåben, herunder flyeskadrille Eskadrille 721, helikoptereskadrille Eskadrille 722 og Søværnets Flyvetjeneste. Og ikke mindst var Værløse kendt igennem vejrudsigten idet Flyvestation Værløse indtil 2007 indgik i DMI's meldeområder. Efter kommunalreformen i 2007 og sammenlægning med Farum er Værløse desuden blevet en vigtig og betydningsfuld del af Furesø Kommune.

For mange folk er der i dag et ønske om at kunne disponere så effektivt som muligt over sin fritid, hvorfor der er behov et online renseri som JetClean. JetClean afhenter og leverer folks rens og vask, lige til døren på deres privatadresse eller arbejdspladsen. Mens vi behandler tøjet, kan folk så bruge deres fritid på nogle vigtigere gøremål.

JetClean er et online renseri med mulighed for on demand (efter forespørgsel) bestillinger både via jetclean.dk og via vores App, som kan downloades til stort set alle smartphones, dvs. både iPhone og Android smartphones, herunder Samsung, Sony, Nokia, Huawei mv. Og JetClean benytter en sikker betalingsløsning med en SSL-krypteret betalingsgateway. Via Appen kan man nemt og hurtigt bladre sig igennem oversigten og ved klik vælge lige præcis de genstande og det antal man vil have på sin ordre og vælge afhentningsdato mv.

Mange folk skal måske have renset smokingjakken, jakkesættet eller kjolen (herunder også brudekjoler) inden en større begivenhed, rund fødselsdag, bryllup eller andet. Og mange forretningsfolk benytter JetClean til rens og strygning af skjorter næsten hver uge, så de slipper for selv at bruge tid på det. Andre har måske mere brug for ”Vask & Fold” af sokker T-shirts, underbenklæder mv. eller ”Rullevask” af f.eks. sengetøj og duge, med jævne mellemrum. Eller rensning og imprægnering af vinterfrakken. Udover rens af almindeligt tøj kan JetClean også tilbyde rens af en lang række andre emner, f.eks. rens af dyne og pudebetræk, sengetæpper, møbelbetræk, betræk til topmadras, dyner, puder mv. Det er muligt at se en liste over de emner, der kan sendes til rens hos JetClean via vores prisliste på hjemmesiden.

Mange virksomheder tilmelder sig endda vore firma ordning med afhentning og levering på nogle bestemte dage hver uge. Fordelen ved denne ordning er at du får afhentet og leveret dit rense og vasketøj direkte på arbejdspladsen og at du får gratis afhentning og levering uden krav om minimumsbeløb.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler