Vedbæks moderne online renseri - JetClean

Med JetClean kan du få afhentet og leveret dit rense- vasketøj lige ved hoveddøren - hurtig levering indenfor 3 døgn, man-fre fra 9-22 og lør-søn fra 9-16.

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Vedbæk

Renseri i Vedbæk

JetClean har for længst fået øjnene op for, at selvom Vedbæk ligger omkring 20 km nord for København og engang (fra omkring år 1900) blev betragtet som et mindre ”Fiskerleje”, så er det i dag en vigtig og driftig by i Rudersdal kommune, som JetClean som en selvfølge giver samme service som i nabobyerne.

JetClean tilbyder derfor borgerne i Vedbæk online (on-demand) bestilling at vask- og rens, hvor vi afhenter og leverer vaske- og rensetøj lige ved dørtrinet, på din private adresse eller evt. arbejdspladsen, og i det tidsrum der passer dig bedst. Og vi holder åbent hele ugen, så vores chauffører kan afhente og levere tøjet fra kl. 9-22 på hverdage og fra kl. 9-16 på lørdage og søndage.

Det er nemt og hurtigt at oprette sig med en kundeprofil på web eller App og derefter afsende sin første ordre. Det tager kun nogle få minutter og kan gøres enten via din pc eller via din smartphone eller tablet på vej hjem med kystbanen eller når du sidder derhjemme ved spisebordet eller i sofaen om aftenen. Og en bestilling kan afhentes allerede den samme aften, hvis du afsender og ordren inden kl. 14.00 eller dagen efter ved bestilling inden midnat.

Geografi/historie>

Vedbæk var tidligere en selvstændig by ved Strandvejen, ud til kysten langs Øresund, hvor hovederhvervet var fiskeri og blev omkring år 1900 karakteriseret som et mindre ”fiskeleje”, med ca. 15 fiskere, med 4 dæksfartøjer og 10 mindre fartøjer. Men da Kystbanen blev anlagt i 1897 fik byen endvidere status som stationsby og Vedbæk var samtidig en by med kapel, privat Skole, hotel, baadehavn med fyr, anløbssted for sunddamperne, telegrafstation og toldkontrolsted, jfr. wiki.

Byen har sidenhen vokset sig større, bl.a. med en del villaer langs Strandvejen og har i dag en både en eftertragtet strand, restauranter helt ud til kysten samt en større og betydningsfuld havn. Desuden har Vedbæk i mere end 25 år at være fast træningslejr Landsholdet.

Efter kommunalreformen den 1. januar 2010 voksede Vedbæk imidlertid sammen med Trørød og Hørsholm og er i dag en vigtig del af Rudersdal kommune.

Behovet for online renserier er voksende - også i vedbæk

For mange folk med en stresset hverdag er der i dag et ønske om at kunne disponere selvstændigt over sin fritid, hvorfor der er behov et online renseri som JetClean. JetClean afhenter og leverer folks rens og vask, lige til døren på deres privatadresse eller arbejdspladsen, hvis det ønskes. Mens vi behandler tøjet, kan folk så bruge deres fritid på nogle vigtigere gøremål.

JetClean er et online renseri med mulighed for on demand (efter forespørgsel) bestillinger både via JetClean’s hjemmeside og via vores App, som kan downloades til stort set alle smartphones, dvs. både iOS og Android smartphones, herunder Samsung, Sony, Nokia, Huawei mv. Og JetClean benytter en sikker betalingsløsning med en SSL-krypteret betalingsgateway. Via Appen kan man nemt og hurtigt bladre sig igennem oversigten og ved klik vælge lige præcis de genstande og det antal man vil have på sin ordre og vælge afhentningsdato mv.

Renseri for private

Mange folk skal måske have renset smokingjakken, jakkesættet eller kjolen (herunder også brudekjoler) inden en større begivenhed, rund fødselsdag, bryllup eller andet. Og mange forretningsfolk benytter JetClean til rens og strygning af skjorter næsten hver uge, så de slipper for selv at bruge tid på det. Andre har måske mere brug for ”Vask & Fold” af sokker T-shirts, underbenklæder mv. eller ”Rullevask” af f.eks. sengetøj og duge, med jævne mellemrum. Eller rensning og imprægnering af vinterfrakken. Udover rens af almindeligt tøj kan JetClean også tilbyde rens af en lang række andre emner, f.eks. rens af dyne og pudebetræk, sengetæpper, møbelbetræk, betræk til topmadras, dyner, puder mv. Det er muligt at se en liste over de emner, der kan sendes til rens hos JetClean via vores prisliste på hjemmesiden.

Renseri for virksomheder

Mange virksomheder tilmelder sig endda vore firma ordning med afhentning og levering på nogle bestemte dage hver uge. Fordelen ved denne ordning er at du får afhentet og leveret dit rense- og vasketøj direkte på arbejdspladsen og at du får gratis afhentning og levering uden krav om minimumsbeløb.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler