Renseri på Amager
- vi henter og bringer til døren

Afhentning og levering af vask & rens på hele Amager. Vi har den bedste
kvalitet til de laveste priser og åbent alle ugens 7 dage.

Bestil afhentning Se vores prisliste

Spar turen til renseriet

Du skal have renset eller vasket noget og søger det nærmeste renseri på Amager, men ville det ikke være lettere, hvis renseriet kom ud til dig, på det tidspunkt af dagen, der passer dig bedst – uanset om du bor i Tårnby, Kastrup eller Dragør og til de samme eller endnu billigere priser end renserierne på Amager? Det er lige netop det du kan med JetClean.

Vi har gjort det nemt og billigt at få ordnet rense- og vasketøj for tusindvis af danskere.
Bor du på Amager kan du blive en af de heldige der kan spare både tid og penge med vores rense- og vasketøjsservice. Opret din gratis profil og fortæl os, hvor på Amager vi skal hente din bestilling, hvornår på dagen det passer dig bedst og nyd din fritid, mens vi sørger for at dit rense- eller vasketøj bliver så flot som nyt.

Nyt: Nu afhenter og leverer vi gratis på Amager mellem 09-15 samt 17-23!

Vi leverer din bestilling, på den dag og det tidspunkt du har ønsket og du betaler via kreditkort på vores hjemmeside eller mobil app. Når din bestilling er klar til levering får du automatisk en faktura tilsendt til din profil.

Bestillinger foretaget inden kl. 14:00 kan afhentes samme dag. Der går typisk 72 timer fra afhentning, til din bestilling er klar udlevering.

Vi afhenter, renser og leverer dit rensetøj eller vasketøj tilbage til din hoveddør – uanset om du bor i Tårnby, Kastrup eller Dragør, vi dækker nemlig hele Amager.

Du kan bestille afhentning her og er du stadig i tvivl, har spørgsmål eller en haster sag så kontakt os på 71 203 204 eller send os en mail på support@jetclean.dk

Renseriet på Amager, der kommer hjem til dig eller på din arbejdsplads for at hente det du ønsker at få vasket eller renset.

Vi kommer ikke, når det passer os, men når du ønsker det – det kan være dag, aften eller i weekenden og også uden for de andre renseriers normale åbningstider på Amager. Du kan få afhentet dit tøj samme dag som du bestiller. Kontakt os eventuelt, hvis du ikke finder det tidspunkt der passer dig bedst.

Fremtidens renseri er kommet til Amager og fra nu er bliver livet nemmere for dig og din familie. JetClean tager sig af alt besværet med rens og vask, så du kan bruge tiden på det er vigtigt for dig.

Vi både afhenter og leverer på hele Amager og priserne er mindst de samme som dit almindelige renseri – og i flere tilfælde endnu billigere end de traditionelle renserier på Amager.

Uanset om det er tøjrens på Amager, rens af brudekjoler, vask af dyner eller rens af møbelbetræk så er vi klar til at hjælpe dig.

Med over 180.000 mennesker er Amager Danmarks tættest befolkede ø og vi kan hjælpe alle på øen med rense- og vasketøj.Måske Amagers bedste renseri?

Se hvorfor mere end 8.000 kunder allerede har valgt JetClean →

Vi henter og bringer på Amager uden problemer.

Vores chauffører er på farten om dagen og når de andre holder fri – ja så kører vi stadig både om aften og i weekenden. Du behøver ikke længere at stresse for at nå afhentning inden for renseriernes åbningstider.

Til dem, der vil snolde penge væk og elsker duften i det lokale renseri på Amager har vi nogle adresser her.

Vi har måske Amagers bedste priser og helt sikkert de længste åbningstider for nogen renseri på Amager.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler