Renseri på Amager


Afhentning og levering af vask & rens på hele Amager

Renseri på Amager [Byens bedste 2016]


Vi tilbyder at afhente og levere dit rensetøj og vasktøj på Amager – når det passer dig. Du skal have renset eller vasket noget og søger det nærmeste renseri på Amager, men ville det ikke være lettere, hvis renseriet kom ud til dig i stedet? Og til samme priser som dit lokale renseri? JetClean er det bedste renseri på Amager, der kommer ud til dig, når alle andre holder lukket. JetClean er fremtidens renseri og vaskeri, der gør livet nemmere for dig og din familie ved at tage sig af alt besværet. Vi tilbyder rens og vask i hele 2300 København S til samme lave priser, som du kender det fra de lokale renserier, og tilbyder udbringning fra og til dit hjem eller din arbejdsplads, så du har mere tid til de vigtige ting i livet.

Renseriet på Amager, der kommer hjem til dig eller på din arbejdsplads for at hente det du ønsker at få vasket eller renset.

Vi kommer ikke, når det passer os, men når du ønsker det – det kan være dag, aften eller i weekenden og også uden for de andre renseriers normale åbningstider på Amager. Du kan få afhentet dit tøj samme dag som du bestiller. Kontakt os eventuelt, hvis du ikke finder det tidspunkt der passer dig bedst.

Vi både afhenter og leverer på hele Amager og priserne er mindst de samme som dit almindelige renseri – og i flere tilfælde endnu billigere end de traditionelle renserier på Amager.

Uanset om det er tøjrens på Amager, rens af brudekjoler, vask af dyner eller rens af møbelbetræk så er vi klar til at hjælpe dig.

Med over 180.000 mennesker er Amager Danmarks tættest befolkede ø og vi kan hjælpe alle på øen med rense- og vasketøj.

Vi henter og bringer på Amager uden problemer.

Vi afhenter, renser og leverer dit rensetøj eller vasketøj tilbage til din hoveddør – uanset om du bor i Tårnby, Kastrup eller Dragør, vi dækker nemlig hele Amager.

Vores chauffører er på farten om dagen og når de andre holder fri – ja så kører vi stadig både om aften og i weekenden. Du behøver ikke længere at stresse for at nå afhentning inden for renseriernes åbningstider.


Start her – har du spørgsmål kan du ringe til os på 71 203 204 hvis du har spørgsmål.

Du opretter din gratis profil og fortæller os, hvor på Amager vi skal hente dit bestilling. Fortæl os hvornår på dagen det passer dig bedst og nyd din fritid, mens vi sørger for at dit rense- eller vasketøj bliver så flot som nyt.

Vi leverer din bestilling, på den dag og det tidspunkt du har ønsket og du betaler via kreditkort på vores hjemmeside. Herefter får du automatisk en faktura på din personlige profil. Så nemt er det at rense og vaske hos os.


Til dem, der vil snolde  penge væk og elsker duften i det lokale renseri på Amager har vi nogle adresser her.

Vi har måske Amagers bedste priser og helt sikkert de længste åbningstider for nogen renseri på Amager, men vi har svært ved at konkurrere med den hygge du kun kan få på det lokale Amager renseri.

Vi har derfor fundet renserierne på Amager og skrevet deres adresser, samt telefonnummer herunder, hvis du ønsker at benytte dem i stedet for JetClean.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

RC Rens & Vask ApS
Englandsvej 362
2770 Kastrup

Sundby Rens
Sundbyvester Plads 9
2300 København S

Samo Rens
Kirkevej 137
2791 Dragør

Tæpperens og Møbelrens
Englandsvej 349
2770 Kastrup

Scandic Rens
Amagerbrogade 203
2300 København S
Rekord Combi ApS
Englandsvej 362
2770 Kastrup

Schleisner Rens
Amagerbrogade 118
2300 København S