Renseri Lyngby


Renseri i Lyngby – JetClean afhenter og leverer til din dør, så du ikke selv skal ned til renseriet

Rens & vask har aldrig været lettere i Lyngby


Vidste du, at du kan få hentet og leveret dit rensetøj og vasketøj til din hoveddør uden det koster dig ekstra?– selv når dit lokale renseri har lukket har renseriet JetClean åbent.

 • Du får afhentet og leveret dit rense- og vasketøj
 • Hurtig levering 350 dage om året
 • Vi er ikke dyrere end andre renserier

Renseri i Lyngby [Byens bedste 2016]

Slut med at tænke på åbningstider og besværet med at bringe dit tøj til renseri. Vi har åbent fra kl. 7-21 i hverdagene (weekend 9-15)

JetClean er dit online renseri i Lyngby Opret din profil med dine kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal hente og levere din bestilling. Du betaler, når du får dit tøj leveret af vores venlige chauffører.

Vi kommer hos dig – når du har brug for os Det er på dine præmisser! Fortæl os, hvornår vi skal afhente og levere. Vi kører hele ugen, hvor vi afhenter og leverer dit rensetøj og vasketøj – fra morgen til aften. Vores åbningstider er kl. 7-21 i hverdagene og 9-15 i weekenderne.

Hold fri og lad os klare dit rense- og vasketøj Afhentning, sortering, vask/rens og aflevering af dit tøj. Nemmere kan det ikke blive. Du sparer tid og penge på dit rense-og vasketøj. Så kan du bruge tiden på andre gøremål.

JetClean er et online renseri i Lyngby, der hjælper dig med rensetøj og vasketøj – 350 dage om året.

Det er nemt og simpelt. Du bestemmer, hvornår vi skal afhente og levere dit tøj til rens eller vask – resten sørger JetClean for. Så hvis du bor i Lyngby eller omegn, og har du brug for lidt overskud i dagligdagen, så kan vi sørge for rens og vask af dine skjorter, jakkesæt, dit sengetøj, kjoler eller noget helt andet. Og dit tøj kommer tilbage strøget og på bøjle. Du vil elske vores service!

Samtidig kan JetClean bryste sig med, at have samme priser – eller i nogle tilfælde lavere priser – end øvrige renserier i Lyngby. Med andre ord, får du ikke blot afhentet og leveret dit rensetøj eller vasketøj, men ligeledes sparer du penge. Vi er sikre på, at vores rense- og vaskeservice er vanedannende.

Afhentning af rensetøj eller vasketøj i Lyngby og nærliggende kommuner Vores idé er, at rense- og vasketøjet ikke skal være en bekymring for dig – det tager vi os nemlig af. Du skal meget simpelt oprette en bestilling, så kommer vi ud til en ønsket adresse, hvor vi afhenter og leverer for dig – og vi kommer naturligvis også ud til din arbejdsplads, hvis der er behov for en firmaaftale. Vi har allerede virksomhedskunder såsom: McDonald’s Danmark, Dell, Danske Bank og mange flere. Så du må endelig tage fat i os, hvis din virksomhed har brug for en vaske- og renseordning. Du er mere end velkommen til at tage fat i os på e-mail info@jetclean.dk eller pr. telefon 71 203 204 for at lave en aftale med os.

Du kan bestille via din computer, hvor du kan oprette en personlig profil på under et minut. Gennem din personlige profil kan du se din status på dit rensetøj eller vasketøj, og derudover har du altid overblik over din faktura, og historik.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Hos JetClean ordner vi alt i rens og vask. Her kan du se nogle af vores serviceydelser:

 • Jakkesæt / Habitter Skjorter
 • Cottoncoats
 • Sofabetræk
 • Møbelbetræk
 • Tæpper
 • Dyner
 • brudekjoler Bluser
 • Og meget andet

Hvis du skal have renset eller vasket noget, der ikke er på listen, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 71 203 204 – så kan vi sammen finde frem til den perfekte løsning for netop dit rense- og vasketøj. JetClean er dit personlige renseri.

Kort om Lyngby

Kongens Lyngby er en nordlig bydel i Storkøbenhavn beliggende i Lyngby-Taarbæk Kommune, med postnummeret 2800. I 2015 havde Kgs. Lyngby cirka 55.000 indbyggere.

Det menes, at Lyngby blev grundlagt i vikingetiden. Dog har man fundet tegn på, at der allerede i stenalderen har boet mennesker, der hvor Lyngby i dag ligger. Den ældste del af Lyngby er Bondebyen og den ældste bygning er Lyngby Kirke (1150).Jernbaneforbindelsen kom til Lyngby i midten af 1800-tallet, hvor byen gik fra at være en landsby til en stationsby.

Når vi siger Kongens Lyngby servicerer vi selvfølgelig alle bydele i Lyngby-Taarbæk Kommune herunder, Brede, Lundtofte, Hjortekær, Ørholm, Sorgenfri og Taarbæk.

Sådan fungerer dit online renseri i Lyngby

 • Opret en brugerprofil og bestil afhentning
 • Vi sparer dig tid ved at hente dit tøj på din adresse i Lyngby og omegn.
 • Vi bringer tøjet til renseriet, hvor vi giver det masser af pleje og  kærlighed..
 • Tøjet bliver herefter pakket/hængt på bøjler og vi leverer det tilbage til din bopæl eller arbejdsplads – du bestemmer.

Bestil afhentning af det, du ønsker at få vasket eller renset – vi står klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål på tlf. 71 203 204

Vil du hellere selv på renseriet, har vi lavet en liste over renserier i Lyngby. Synes du, at det er hyggeligt selv at tage ned på det lokale renseri i Lyngby med dit rense- eller vasketøj – også selvom det kan være tidskrævende og dyrt? Det er selvfølgelig stadig en mulighed, så derfor har vi listet renserierne i Lyngby nedenunder, så du kan se adressen og telefonnummeret på det renseri som du ønsker at besøge eller kontakte.Texpert Kgs. Lyngby
45 87 70 11
Ulrikkenborg Plads 1,
2800 Kongens Lyngby

Fortun Rens
45 87 34 58
Lyngbygårdsvej 147,
2800 Kongens Lyngby

SHP Møntvask
47 77 73 78
Gammelmosevej 236 B,
2800 Kongens Lyngby