Renseri i Lyngby med efterspurgt levering til døren

JetClean bestræber sig på at levere en unik service med afhentning og levering af vask og rens i hele Lyngby kommune (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16).

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Lyngby

Renseri i Lyngby – JetClean afhenter og leverer til din dør, så du ikke selv skal ud og finde et renseri

Rens & vask har aldrig været lettere i Lyngby
Vidste du, at du kan få hentet og leveret dit rensetøj og vasketøj til din hoveddør uden det koster dig ekstra?– selv når dit lokale renseri har lukket har renseriet JetClean åbent.

Du får afhentet og leveret dit rense- og vasketøj. Hurtig levering 365 dage om året. Vi er ikke dyrere end andre renserier

Renseri i Lyngby

Slut med at tænke på åbningstider og besværet med at bringe dit tøj til renseri. Vi har åbent fra kl. 9-22 i hverdagene (weekend 9-16)

JetClean er dit online renseri i Lyngby Opret din profil med dine kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal hente og levere din bestilling. Du betaler, når du får dit tøj leveret af vores venlige chauffører.

Vi kommer hos dig – når du har brug for os Det er på dine præmisser! Fortæl os, hvornår vi skal afhente og levere. Vi kører hele ugen, hvor vi afhenter og leverer dit rensetøj og vasketøj – fra morgen til aften. Vores åbningstider er kl. 9-22 i hverdagene og 9-16 i weekenderne.

Hold fri og lad os klare dit rense- og vasketøj Afhentning, sortering, vask/rens og aflevering af dit tøj. Nemmere kan det ikke blive. Du sparer tid og penge på dit rense-og vasketøj. Så kan du bruge tiden på andre gøremål.

JetClean er et online renseri i Lyngby, der hjælper dig med rensetøj og vasketøj – 365 dage om året.
Det er nemt og simpelt. Du bestemmer, hvornår vi skal afhente og levere dit tøj til rens eller vask – resten sørger JetClean for. Så hvis du bor i Lyngby eller omegn, og har du brug for lidt overskud i dagligdagen, så kan vi sørge for rens og vask af dine skjorter, jakkesæt, dit sengetøj, kjoler eller noget helt andet. Og dit tøj kommer tilbage strøget og på bøjle. Du vil elske vores service!

Samtidig kan JetClean bryste sig med, at have samme priser – eller i nogle tilfælde lavere priser – end øvrige renserier i Lyngby. Med andre ord, får du ikke blot afhentet og leveret dit rensetøj eller vasketøj, men ligeledes sparer du penge. Vi er sikre på, at vores rense- og vaskeservice er vanedannende.

Afhentning af rensetøj eller vasketøj i Lyngby og nærliggende kommuner Vores idé er, at rense- og vasketøjet ikke skal være en bekymring for dig – det tager vi os nemlig af. Du skal meget simpelt oprette en bestilling, så kommer vi ud til en ønsket adresse, hvor vi afhenter og leverer for dig – og vi kommer naturligvis også ud til din arbejdsplads, hvis der er behov for en firmaaftale. Vi har allerede virksomhedskunder såsom: McDonald’s Danmark, Dell, Danske Bank og mange flere. Så du må endelig tage fat i os, hvis din virksomhed har brug for en vaske- og renseordning. Du er mere end velkommen til at tage fat i os på e-mail info@jetclean.dk eller pr. telefon 71 203 204 for at lave en aftale med os.

Du kan bestille via din computer, smartphone eller tablet hvor du kan oprette en personlig profil på under et minut. Gennem din personlige profil kan du se din status på dit rensetøj eller vasketøj, og derudover har du altid overblik over din faktura, og historik.

Byens bedste priser på rens & vask se dem her

 

Hos JetClean ordner vi alt i rens og vask. Her kan du se nogle af vores serviceydelser:

Jakkesæt / Habitter Skjorter
Cottoncoats
Sofabetræk
Møbelbetræk
Tæpper
Dyner
brudekjoler Bluser
Og meget andet

Hvis du skal have renset eller vasket noget, der ikke er på listen, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 71 203 204 – så kan vi sammen finde frem til den perfekte løsning for netop dit rense- og vasketøj. JetClean er dit personlige renseri.

Kort om Lyngby
Kongens Lyngby er en nordlig bydel i Storkøbenhavn beliggende i Lyngby-Taarbæk Kommune, med postnummeret 2800. I 2017 har Kgs. Lyngby over 55.000 indbyggere.

Det menes, at Lyngby blev grundlagt i vikingetiden. Dog har man fundet tegn på, at der allerede i stenalderen har boet mennesker, der hvor Lyngby i dag ligger. Den ældste del af Lyngby er Bondebyen og den ældste bygning er Lyngby Kirke (1150). Jernbaneforbindelsen kom til Lyngby i midten af 1800-tallet, hvor byen gik fra at være en landsby til en stationsby.

Når vi siger Kongens Lyngby servicerer vi selvfølgelig alle bydele i Lyngby-Taarbæk Kommune herunder, Brede, Lundtofte, Hjortekær, Ørholm, Sorgenfri og Taarbæk.

Sådan fungerer dit online renseri i Lyngby

Opret en brugerprofil og bestil afhentning
- Vi sparer dig tid ved at hente dit tøj på din adresse i Lyngby og omegn.
- Vi bringer tøjet til renseriet, hvor vi giver det masser af pleje og kærlighed.
- Tøjet bliver herefter pakket/hængt på bøjler og vi leverer det tilbage til din bopæl eller arbejdsplads – du bestemmer selv.
- Bestil afhentning af det, du ønsker at få vasket eller renset – vi står klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål på tlf. 71 203 204

Vil du hellere selv på renseriet, har vi lavet en liste over renserier i Lyngby. Synes du, at det er hyggeligt selv at tage ned på det lokale renseri i Lyngby med dit rense- eller vasketøj – også selvom det kan være tidskrævende og dyrt? Det er selvfølgelig stadig en mulighed, så derfor har vi listet renserierne i Lyngby nedenunder, så du kan se adressen og telefonnummeret på det renseri som du ønsker at besøge eller kontakte.

Texpert Kgs. Lyngby
Ulrikkenborg Plads 1,
2800 Kongens Lyngby

Fortun Rens
Lyngbygårdsvej 147,
2800 Kongens Lyngby

SHP Møntvask
Gammelmosevej 236 B,
2800 Kongens Lyngby

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler