Renseri og vaskeri på Vesterbro


Skal du have renset eller vasket dit tøj, men har du hverken tid eller overskud til selv at starte vaskemaskinen op og gå ned på dit lokale renseri eller vaskeri, så er JetClean løsningen på dine problemer!

Renseri og vaskeri på Vesterbro [Byens bedste 2016]


Renseri og vaskeri på Vesterbro

Er uheldet ude, og har du fået rødvinspletter, oliepletter, kaffepletter og lignende på dit din dyre kjole, dit fine blazer eller synes du bare at livet er for kort til at stryge skjorter? Og har du samtidig svært ved at nå forbi dit lokale renseri i 1500-1799 København V inden for åbningstid?

Så fortvivl ej. JetClean er dit renseri online, hvor du som kunde kan få afhentet og leveret dit rensetøj lige til døren uanset, hvor på Vesterbro du bor. Om det er en smoking, jakkesæt, blazer, bukser, skjorter, nederdel, silkebluse, jakke, pels eller andre tekstiler, så klarer vi den og renser dit tøj professionelt til markedets bedste priser. Faktisk er vores pris på rens billigere end hos et normalt renseri. Og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten af rensearbejdet.

Vores tøjrens er således både bæredygtig og efterlever branchens højeste standarder uanset, om du skal have renset din vinterjakke, brudekjole, en silketrøje, en dyne eller en topmadras. Intet er for svært, stort eller småt. Og får vi det ikke rent første gang, renser vi dit tøj en gang mere.

Er det i stedet vasketøj, du gerne vil slippe for, så er vi også behjælpelige. Nu er det slut med at sidde i timevis på dit møntvaskeri på Vesterbrogade, Istedgade, Halmtorvet, Enghavevej eller Sønder Boulevard for at få vasket dit snavsede tøj. Lad JetClean klare besværet, så du ikke skal bekymre dig om vasketider, skyllemiddel og manglende mønter til tørretumbleren.

Vi bruger naturligvis Svanemærkede produkter, når vi vasker, og vi har udbringning af dit tøj alle ugens dage – lige til døren. JetClean gør møntvask nemt og bekvemt og vi vasker professionelt og bæredygtigt efter alle kunstens regler. Tøjet får du tilbage 72 timer efter din bestilling, lagt pænt sammen og pakket ned i poser.

JetClean tilbyder afhentning og levering af rense- og vasketøj på hele Vesterbro inden for postnumrene 1500-1799 København V samt resten af København, Storkøbenhavn, og Nordsjælland.

Sådan bestiller du:

  1. Bestil direkte via vores hjemmeside, hvor du kan oprette en profil.
  2. Lav en ordre på vask & rens. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 07:00-21:00 i hverdage og 09:00-15:00 i weekenderne.
  3. Hyg dig med vennerne og familien, så kommer tøjet rent tilbage til din bopæl eller arbejdsplads.
  4. JetClean er dit renseri – på hele Vesterbro!

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Renseri på Vesterbro

Skal du bruge et renseri på Vesterbro? Så kan du spare tid og penge med JetClean. Vi afhenter og leverer på alle ugens 7 dage.

Få et renseri til dit hjem på Vesterbro

Bor du på Vesterbro, og leder du efter et renseri, hvor du nemt og hurtigt kan få vasket dit vasketøj, renset din kjole eller jakkesæt? Så står JetClean klar til at hjælpe dig. Vi er et renseri med meget høj service. Hos os behøver du nemlig ikke at forlade dit hjem og slæbe dit vasketøj, dyner, kjoler eller jakkesæt ned til renseriet. Hos JetClean kører vi ud til dig på Vesterbro, Frederiksberg, Christianshavn, Nørrebro og hele Storkøbenhavn og henter dit vasketøj! Og til lavere priser, end dit lokale renseri kan klare. Hvis du ofte går med skjorte, kan vi tilbyde dig billige priser på skjorter, så det er en kæmpe fordel at bruge JetClean. Opret en gratis profil allerede i dag og bestil afhentning af det du ønsker vasket eller renset. Vi vasker og renser alt fra brudekjoler til silkekjoler. 

Med JetClean får du vasket, renset og strøget dine skjorter, blazere, kjoler, sengetøj, lagner og vi bringer det altid tilbage rent og velduftende – enten på bøjle eller foldet pænt sammen. Så kan du passende tage dig en smuk og afstressende tur i Frederiksberg Have eller Søndermarken i stedet.


Hvilke fordele tilbyder vi?

Der er mange fordele ved at bruge JetCleans renseri. Vi har de bedste priser på markedet, og vi afhenter og afleverer dit tøj alle ugens syv dage. Det bliver ikke bedre.

Hos JetClean har vi daglig telefonsupport mellem kl. 09:00 og 18.00. Vi har premium kvalitet, og vi garanterer dig en høj service og en professionel håndtering af dit tøj. Hos os kan du nemt og sikkert betale online med dit kreditkort og vi har sågar en yderst sikker online betaling.Prøv den nemmeste renseri på Vesterbro

Få gjort hverdagen nemmere med det samme. Log ind på vores hjemmeside og bestil en tøjvask allerede i dag. Alt hvad du skal gøre er at oprette en profil og bestille en afhentning af dit vasketøj. Så kommer vi efter aftale, lige når det passer dig. Om du bor på Vesterbro, Østerbro, Nørrebro eller andre områder i Storkøbenhavn, står vi klar til at tage imod din bestilling.


Kontakt os

Hvis du bor på Vesterbro eller andre områder af København, Storkøbenhavn eller på Nordsjælland kommer vi meget gerne ud til dig. Hos JetClean renseri leverer vi rent tøj til vores kunder i de fleste byer i Københavnsområdet. Vi afhenter også meget gerne dit vasketøj i byer som Hellerup, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Rødovre og Vallensbæk. Du er altid velkommen til at kontakte os , hvis du har spørgsmål til vores ydelser – vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.