Renseri på Vesterbro - Hurtigt og nemt med levering til døren

JetClean er det beste valg, hvis du vil spare tid og penge, da vi henter og bringer dit tøj lige til døren og til en rimelige priser, fra kl 9-22

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Vesterbro

Renseri og vaskeri på Vesterbro

Skal du have renset eller vasket dit tøj, men har du hverken tid eller overskud til selv at starte vaskemaskinen op og gå ned på dit lokale renseri eller vaskeri, så er JetClean løsningen på dine problemer!

Renseri og vaskeri på Vesterbro

Er uheldet ude, og har du fået rødvinspletter, oliepletter, kaffepletter og lignende på dit din dyre kjole, din fine blazer eller synes du bare at livet er for kort til at stryge skjorter? Og har du samtidig svært ved at nå forbi dit lokale renseri i 1500-1799 København V inden for åbningstid?

Så fortvivl ej. JetClean er dit renseri online, hvor du som kunde kan få afhentet og leveret dit rensetøj lige til døren uanset, hvor på Vesterbro du bor. Om det er en smoking, jakkesæt, blazer, bukser, skjorter, nederdel, silkebluse, jakke, pels eller andre tekstiler, så klarer vi den og renser dit tøj professionelt til markedets bedste priser. Faktisk er vores pris på rens billigere end hos et normalt renseri. Og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten af rensearbejdet.

Vores tøjrens er således både bæredygtig og efterlever branchens højeste standarder uanset, om du skal have renset din vinterjakke, brudekjole, en silketrøje, en dyne eller en topmadras. Intet er for svært, stort eller småt. Og får vi det ikke rent første gang, renser vi dit tøj en gang mere.

Er det i stedet vasketøj, du gerne vil slippe for, så er vi også behjælpelige. Nu er det slut med at sidde i timevis på dit møntvaskeri på Vesterbrogade, Istedgade, Halmtorvet, Enghavevej eller Sønder Boulevard for at få vasket dit snavsede tøj. Lad JetClean klare besværet, så du ikke skal bekymre dig om vasketider, skyllemiddel og manglende mønter til tørretumbleren.

JetClean gør møntvask nemt og bekvemt og vi vasker professionelt og bæredygtigt efter alle kunstens regler. Tøjet får du tilbage 72 timer efter afhentning, lagt pænt sammen og pakket ned i poser.

JetClean tilbyder afhentning og levering af rense- og vasketøj på hele Vesterbro inden for postnumrene 1500-1799 København V samt resten af København, Storkøbenhavn, og Nordsjælland.

Sådan bestiller du:

  1. Bestil direkte via vores hjemmeside eller download vores app til don telefon.
  2. Lav en ordre på vask & rens. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 09:00-22:00 i hverdage og 09:00-15:00 i weekenderne.
  3. Hyg dig med vennerne og familien, så kommer tøjet rent tilbage til din bopæl eller arbejdsplads.


Byens bedste priser på rens & vask: Se hele vores prisliste her

Renseri på Vesterbro

Skal du bruge et renseri på Vesterbro? Så kan du spare tid og penge med JetClean. Vi afhenter og leverer alle ugens 7 dage.

Få et renseri til dit hjem på Vesterbro

Bor du på Vesterbro, og leder du efter et renseri, hvor du nemt og hurtigt kan få vasket dit vasketøj, renset din kjole eller jakkesæt?

Så står JetClean klar til at hjælpe dig. Vi er et renseri med meget høj service. Hos os behøver du ikke at forlade dit hjem og slæbe dit vasketøj, dyner, kjoler eller jakkesæt ned til renseriet. Hos JetClean kører vi ud til dig på Vesterbro, Frederiksberg, Christianshavn, Nørrebro og hele Storkøbenhavn og henter dit vasketøj! Og til lavere priser, end dit lokale renseri kan klare. Hvis du ofte går med skjorte, kan vi tilbyde dig billige priser på skjorter, så det er en kæmpe fordel at bruge JetClean. Opret en gratis profil allerede i dag og bestil afhentning af det du ønsker vasket eller renset. Vi vasker og renser alt fra brudekjoler til silkekjoler.

Med JetClean får du vasket, renset og strøget dine skjorter, blazere, kjoler, sengetøj, lagner og vi bringer det altid tilbage rent og velduftende – enten på bøjle eller foldet pænt sammen. Så kan du passende tage dig en smuk og afstressende tur i Frederiksberg Have eller Søndermarken i stedet.

Hvilke fordele tilbyder vi?

Der er mange fordele ved at bruge JetCleans renseri. Vi har de bedste priser på markedet, og vi afhenter og afleverer dit tøj alle ugens syv dage. Det bliver ikke bedre.

JetClean er dit renseri – på hele Vesterbro!

Hos JetClean har vi daglig telefonsupport mellem kl. 09:00 og 18.00. Vi har Premium kvalitet, og vi garanterer dig en høj service og en professionel håndtering af dit tøj. Hos os kan du nemt og sikkert betale online med dit kreditkort og vi har sågar en yderst sikker online betaling.

Prøv det nemmeste renseri på Vesterbro

Få gjort hverdagen nemmere med det samme. Log ind på vores hjemmeside (eller vores App, som kan downloades via App Store) og bestil en tøjvask allerede i dag. Alt hvad du skal gøre er at oprette en profil og bestille en afhentning af dit vasketøj. Så kommer vi efter aftale, lige når det passer dig. Om du bor på Vesterbro, Østerbro, Nørrebro eller andre områder i Storkøbenhavn, står vi klar til at tage imod din bestilling.

Hvis du bor på Vesterbro eller andre områder af København, Storkøbenhavn eller på Nordsjælland kommer vi meget gerne ud til dig. Hos JetClean renseri leverer vi rent tøj til vores kunder i de fleste byer i Københavnsområdet. Vi afhenter også meget gerne dit vasketøj i byer som Hellerup, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Rødovre og Vallensbæk. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser – vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler