Online renseri i København - Et godt valg for dig, der har travlt

JetClean er et kendt og efterspurgt online renseri i København, som afhenter og leverer rense- og vasketøj lige til døren (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri København

JetClean leverer i hele København, på alle ugens dage - vi har tilmed åbent, når de andre renserier har lukket.
Vi renser og vasker dit tøj i hele København - og vi er byens bedste!
Vi sparer dig tid og penge på dit rense- og vasketøj

Er du træt af at skulle finde tid til at tage på det lokale renseri inden for åbningstid på Borgergade, Hovedvagtsgade, Christianshavn eller på Holmen? Har du for travlt til at sidde og vente på dit lokale møntvaskeri eller vasketeria på Nansensgade eller bestille tid til vaskeri på Store Kongensgade?

Så fortvivl ikke, for JetClean er det bedste renseri og vaskeri i København – et online renseri, der afhenter og leverer i hele København K – også kendt som Indre by og City.

JetClean så stor pris på at hjælpe dig med at få mere tid i hverdagen. Vi kommer ud til dig, og afhenter dit rensetøj og vasketøj. Derefter kører vi tøjet ud til vores renseri for at rengøre det, så det igen bliver rent og velduftende. Efter det er renset, bringer vi dit rene tøj tilbage til din ønskede adresse. Det kan eksempelvis være på din private bopæl eller arbejdsplads. Det bestemmer du helt selv.

Bor du i København, men ikke indre by?

Vi kører også til Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Nordvest, Sydhavnen og mange flere.

Vi laver tillige firmaaftaler og kører direkte til din arbejdsplads, hvis du ønsker det. Så nu behøver du ikke længere at bruge tid på vasketøjet, stryge en skjorte eller slæbe rundt på dit jakkesæt eller din habit - JetClean klarer al besværet for dig!

TV2, Finans, Børsen og mange flere har skrevet om os

Vi renser og vasker alle slags tøjgenstande. Så skal du rense din habit, kjole, silkebluse eller din vintage jakke, så klarer JetClean besværet for dig.

Du kan bestille afhentning når du vil – vi kører både dag, aften og i weekenderne og vi kan komme inden for 1-times intervaller, såfremt du ønsker det.

Byens bedste priser på rens & vask

Der er ingen grund til at bruge en masse tid på at vaske tøj, stryge skjorter eller skulle ned på dit lokale renseri når JetClean kan klare opgaven nemt, professionelt og billigt.

Alt vores vask er til samme priser eller endnu billigere end på det lokale renseri – du kan se vores prisliste her.

Bestil senest kl. 14 og vi henter din ordre samme aften som du bestiller.

Renseri København (indre by)

Flyder det med vasketøj og rensetøj derhjemme? Kan du ikke overskue at sætte en vask over eller gå ned på det lokale møntvaskeri eller renseri, og bor du i København K/Indre by/City?

Så er JetClean den helt rigtige løsning for dig!

Udbringning af tøjvask og tøjrens har aldrig været nemmere og billigere. Du skal blot lave en bestilling, så skal vi nok klare resten.

JetClean er et online renseri i København, der både sparer dig tid og penge. Du behøver ikke længere at spilde din tid på at komme ned til renseriet i København eller omegn for nu kommer renseriet til dig.

Du eneste du skal gøre er at bestille afhentning af dit rensetøj her. Vi afhenter og leverer i hele København, Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland. Vi sørger for at tøjet bliver afhentet, renset eller vasket, strøget og leveret til din hoveddør.

Vi henter både om dagen, aftenen og i weekenderne

JetClean, dit fleksible renseri i København.
Vælg afhentning og levering i det tidsrum du ønsker.
JetClean henter din bestilling (om det er jakkesæt, dyner, brudekjole, skjorter eller noget helt andet) i hele København og omegn.
Din bestilling tager vi med til renseriet, hvor det bliver behandlet på den bedste måde.
Vi kommer tilbage med det til din bopæl eller din arbejdsplads - i København - på det tidspunkt, du har valgt. Det er ganske simpelt

 

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler