Renseri København


JetClean leverer i hele København, på alle ugens dage - vi har tilmed åbent når de andre renserier har lukket.

Vi renser og vasker dit tøj i hele København - og vi er byens bedste!


Vi sparer dig tid og penge på dit rense- og vasketøj

Er du træt af at skulle finde tid til at tage på det lokale renseri inden for åbningstid på Borgergade, Hovedvagtsgade, Christianshavn eller på Holmen? Har du for travlt til at sidde og vente på dit lokale møntvaskeri eller vasketeria på Nansensgade eller bestille tid til vaskeri på Store Kongensgade?

Så fortvivl ikke, for JetClean er det bedste renseri og vaskeri i København – et online renseri, der afhenter og leverer i hele København K – også kendt som Indre by og City.

JetClean elsker at hjælpe dig med at få mere tid i hverdagen. Vi kommer ud til dig, og afhenter dit beskidte rensetøj og vasketøj. Derefter kører vi tøjet ud til vores renseri for at rengøre det, så det igen bliver rent og velduftende. Efter det er renset, bringer vi dit rene tøj tilbage til din ønskede adresse. Det kan eksempelvis være på din private bopæl eller arbejdsplads. Det bestemmer du helt selv.

Vi laver også firmaaftaler og kører direkte til din arbejdsplads, hvis du ønsker det. Så nu skal du aldrig mere bruge tid på vasketøjet, stryge en skjorte eller slæbe rundt på dit jakkesæt eller din habit - JetClean klarer al besværet for dig!

Er du i tvivl om vores vasketøj er miljøvenligt, så har du gættet rigtigt – al vask er nemlig Svanemærket. Så har du allergi, eller ønsker du blot gode produkter, så er JetClean den bedste og billigste løsning.

TV2, Finans, Børsen og mange flere har skrevet om os

Se hvorfor mere end 6.000 kunder allerede har valgt JetClean →

Vi renser og vasker alle slags tøjgenstande. Så skal du rense din habit, kjole, silkebluse eller din vintage jakke, så klarer JetClean besværet for dig.

Du kan bestille afhentning når du vil – vi kører nemlig dag, aften og i weekenderne og kommer inden for den 1-times interval du ønsker.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Der er nemlig ingen grund til at bruge en masse tid på at vaske tøj, stryge skjorter eller skulle ned på dit lokale renseri når JetClean kan klare opgaven nemt, professionelt og billigt.

Alt vores vask er Svanemærket og til samme priser eller endnu billigere end på det lokale renseri – du kan se vores prisliste her.

Bestil senest kl. 12 og vi henter din ordre samme aften som du bestiller.

Renseri København (indre by)

Flyder det med vasketøj og rensetøj derhjemme? Kan du ikke overskue at sætte en vask over eller gå ned på det lokale møntvaskeri eller renseri, og bor du i København K/Indre by/City?

Så er JetClean den helt rigtige løsning for dig!

Udbringning af tøjvask og tøjrens har aldrig været nemmere og billigere. Du skal blot lave en bestilling, så skal vi nok klare resten.

JetClean er et online renseri i København, der både sparer dig tid og penge. Du behøver nemlig ikke længere at spilde din tid på at komme ned til renseriet i København eller omegn for nu kommer renseriet til dig.

Du eneste du skal gøre er at bestille afhentning af dit rensetøj her. Vi afhenter og leverer i hele København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi sørger for at tøjet bliver afhentet, renset eller vasket, strøget og leveret til din hoveddør.

Vi henter både om dagen, aftenen og i weekenderne

JetClean, dit fleksible renseri i København.
    Vælg afhentning og levering i det tidsrum du ønsker.
  1. JetClean henter din bestilling (om det er jakkesæt, dyner, brudekjole, skjorter eller noget helt andet) i hele København og omegn.
  2. Din bestilling tager vi med til renseriet, hvor det bliver behandlet på den bedste måde.
  3. Vi kommer tilbage med det til din bopæl eller din arbejdsplads - i København - på det tidspunkt, du har valgt. Det er ganske simpelt