Nordvest renseri - Vi gør det nemt, hurtigt og billigt

For at gøre det lidt nemmere for vores kunder, afhenter og leverer vi rens og vask alle ugens 7 dage - lige til døren (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Nordvest

JetClean leverer i hele Nordvest alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens de fleste andre renserier har lukket.

Renseri og vaskeri i Nordvest

Synes du det er spild af tid at vaske tøj eller at gå ned til renseriet? Så kan du være helt rolig nu! JetClean tager sig af rensetøjet og vasketøjet alle ugens dage, så du kan bruge tiden mere fornuftigt. Det betyder, at du aldrig mere behøver at vaske dit eget tøj eller gå ned på det lokale møntvaskeri eller renseri. Hvis du blot bor i 2400 København NV eller omegn, så tilbyder vi udbringning af rens og vask til din dør eller arbejdsplads.

Tænk, hvis du kunne få renset dine tekstiler her og nu uden at forlade din sofa? Det kan du med JetClean – det er nemlig afhentning og levering lige til døren. Nytænkende renseri kommer til dig i Nordvest. Så leder du efter et godt vaskeri i nærheden af Nordvest, behøver du ikke at lede mere. JetClean renseri er et helt nyt koncept for tøjrens og tøjvask, der gør hverdagen langt nemmere for dig. Vi tager de huslige pligter som tøjvask og tøjrens fra dig, så du kan bruge tiden på noget andet. Vi afhenter og leverer dit vasketøj, og vi vasker eller renser dit tøj til priser, som dit lokale renseri ikke kan matche. Alt du skal gøre er at oprette en profil på vores hjemmeside på Nettet (eller download vores App til mobiltelefon eller tablet) – helt gratis – så har du mulighed for allerede i dag at bestille en afhentning af dit vasketøj.

Vi er Nordvests favorit rense- og vaskeservice. Se hvorfor mere end 8.000 kunder allerede har valgt JetClean


Renseri og vaskeri i Nordvest
Vi kender det alle sammen. Det har været en lang uge, og tøjet har hobet sig op til bristepunktet. Vasketøjskurven kan ikke rumme mere, men du skal simpelthen bruge din habit, skjorte, bukser eller kjole snart ren og strøget. Hvad gør du? Med JetClean kan du nemt og bekvemt lave en bestilling på vores hjemmeside. Så kommer vi ud til dig efter aftale i København NV, samler alt dit beskidte tøj sammen, renser eller vasker det, og bringer det tilbage rent, strøget og velduftende. Når du har fået leveret tøjet, så betaler du automatisk med dit kreditkort. Og bare rolig – det er ikke dyrere end dit lokale renseri eller vaskeri.

Så har du siddet på et møntvaskeri eller vasketeria på Frederikssundsvej og ventet på, at vasketøjet skulle blive færdigt? Eller har du bestilt tid i vaskekælderen i din ejendom på Frimestervej, Frederikssundsvej, Provstevej eller Frederiksborgvej? Har du eventuelt ikke kunnet nå at komme ned til dit lokale renseri indenfor åbningstid? Så kan du med stor fordel bestille gennem JetClean. Vi har åbent alle ugens dage mellem kl. 9-22 og i weekenden kl. 9-16, så du slipper for bekymringerne. Vores vask er skånsomSkån, så du behøver ikke at være bekymret, når du laver en bestilling hos os. Vi sørger for at dine T-shirts, undertrøjer eller sokker, altid bliver behandlet med de bedste produkter på markedet, og så miljøvenligt som muligt.

Hos JetClean renser og vasker vi alt slags tøj. Du kan derfor med fordel lave din bestilling her. Vi er det bedste og billigste renseri i hele København NV.

Sådan bestiller du:

Opret en gratis profil på vores hjemmeside på Nettet eller via vores App på din smartphone eller tablet.
Bestil afhentning og levering af rens og vask. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 9-22 i hverdage og 9-16 i weekenden.
Læn dig tilbage og lad vores chauffører klare resten.
Rent tøj lige til døren – i hele Nordvest!

JetClean er renseriet, der er skabt for at gøre dit liv og din hverdag nemmere, så du i stedet kan bruge tiden på det, du allerbedst kan lide. Vi har sat nogle rammer, så det er så nemt og enkelt for dig som muligt. Så hvis du ønsker en hverdag med mere overskud til dig selv, står vi klar til at hjælpe dig.

Opret dig i dag og bestil en afhentning af dit vasketøj og rensetøj. Det kan ikke betale sig at lade være.

Har du spørgsmål står en af vores servicemedarbejdere klar ved telefonen.

Bestil allerede i dag - JetClean er et renseri der afhenter dit vasketøj hos dig i Nordvest, Nørrebro eller Vesterbro, og vi sørger for, at det bliver leveret rent og velduftende. Du kan også ringe til os på telefon 71 203 204 eller sende os en besked via vores mailadresse.

Vi glæder os til at tage os godt af dit rensetøj og vasketøj.

Byens bedste priser på rens & vask

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler