Renseri & vaskeri i Valby


Nu skal det ikke længere være en byrde, at skulle indlevere dit sarte tøj til et renseri eller vaske tøj på dit lokale møntvaskeri i 2500 Valby.

Renseri i Valby


Nu skal det ikke længere indlevere dit rense- og vasketøj på et renseri eller vaskeri i 2500 Valby. Alt du skal gøre, er at oprette en bestilling hos JetClean, så kommer vi og henter og bringer dit rensetøj og vasketøj lige til døren. Nemt og bekvemt – og til markedets billigste priser.

Du har sikkert tit stået med problemet at skulle nå forbi dit renseri på Valby Langgade, Roskildevej, Folehaven, Toftegårds Allé eller Søndre Fasanvej inden lukketid. Ofte kan det være svært at få til at passe sammen med andre gøremål eller bare at overskue noget, når man er træt og gerne vil hjem og nyde sin sparsomme fritid.

JetClean er den nye måde at drive renseri på. Vi tilbyder afhentning og udbringning af dit rensetøj lige til din hoveddør eller arbejdsplads. Du skal blot oprette en bestilling via vores hjemmeside, så kommer vi og henter dit rense- og vasketøj samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12 – så leverer vi tøjet rent 72 timer senere. Vi kører i tidsrummet 7-21 i hverdagene og 9-15 i weekenden, og du bestemmer selv hvor og hvornår, vi skal hente og levere dit rensetøj, så det passer bedst ind i din dagligdag.

Nemmere bliver det ikke!

Vi har mange års erfaring med kvalitetsrens og vask, og kan rense og vaske alt fra din kjole, habit, jakkesæt, skjorte, vinterjakke, uldfrakke til din silkebluse eller jakke. Har du større ting, der skal renses, så tilbyder vi også rens af tæpper, brudekjoler, topmadras, dyne, sofabetræk og sengetøj. Intet er for stort, småt eller svært.

Er det vasketøj du gerne vil være foruden, så vasker vi også gerne det. JetClean er blandt de få i vaskeri-branchen, der tilbyder miljørigtig Svanemærket vask. Dvs. at vi har begrænset brugen af strøm og vaskemiddel, og det vaskemiddel vi bruger, skader ikke miljøet eller vores medarbejdere. Samtidig har vi holdt vores priser billige, så miljørigtig vask er et alternativ du har råd til. Efter vask leverer vi dit tøj tilbage, strøget, sammenlagt og velduftende – lige til at hoppe i.

Er du træt af at stryge skjorter, tilbyder vi også skjorteservice. Vi har altid gode tilbud på vask og strygning af skjorter samt rens og strygning af bukser, så du nemt, hurtigt og billigt kan få garderoben til at stå skarp igen.

Vi leverer i Valby (2500) alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens de andre renserier har lukket (man-fre: 07-21 & lør-søn: 09-15).

Alt vores vask er Svanemærket og til samme priser, eller endnu billigere, end på det lokale renseri – du kan se vores prisliste her.

Bestil senest kl. 12 og vi afhenter din ordre samme aften som du bestiller.

Renseri og vaskeri i Valby

Sådan bestiller du:

  1. Bestil via vores hjemmeside.
  2. Opret din ordre på rens og/eller vask. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 7-20 i hverdage og 9-17 i weekenden.
  3. Læn dig tilbage og lad vores chauffører klare resten.

JetClean er rent tøj lige til døren – i hele Valby!

Start ordre

JetClean er renseriet i Valby, der sparer dig tid på dit rensetøj. og vasketøj
Vi er det eneste renseri i Valby, der tilbyder dig afhentning og levering af dit rensetøj mellem 7-21 og 9-15 i weekenden. Vi renser også dyner, puder og sarte silkeskjorter.
JetClean.dk er dit online renseri i Valby – kan det vaskes eller renses, så kan vi tage os af det.
Vi varetager nemlig ikke kun vasketøj og rensetøj, men alt fra sofabetræk, dyner, puder og gardiner. Vi afhenter i Valby og leverer tilbage til dig, når din bestilling er ren og velduftende igen.
Det hele foregår meget simpelt – det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til rens eller vask af dit tøj, hvorefter vores chauffør i Valby vil afhente dit rensetøj eller vasketøj på den adresse du vælger, og derefter kører vi det til vores renseri. Når rens eller vask er overstået, kører chaufføren dit tøj, sengetøj, jakkesæt eller hvad du nu har fået renset, retur til den adresse du ønsker det. Nemt og simpelt – og du sparer tid på ikke selv at skulle på renseriet.
JetClean har samme priser som – eller endda lavere priser end - det normale renseri i Valby og omegn, og derfor er du sikret, at du ikke blot sparer tid, men i nogle tilfælde også penge.

Vi afhenter og bringer hjem til dig eller på din arbejdsplads i Valby

Som nævnt ovenfor har JetClean ansat chauffører, der varetager afhentning og levering af dit rensetøj og vasketøj i Valby, så du under hele processen er sikret, at din habit, din dyne, dit vasketøj/rensetøj, gardiner eller noget helt femte håndteres af personale, som JetClean instruerer.
Vi synes ikke, at rensetøj og vasketøj skal være en bekymring for dig. Og den tid du bruger på at tage på dit lokale renseri i Valby, vil du helt sikkert gerne spare. Derfor har vi udviklet den simple proces, der ligger bag JetClean, hvor du alene skal bestille en afhentning og levering.
Vi følger altid gældende vaskeanvisninger på dit tøj – og hængetørrer selvfølgelig de ting, der ikke kan klare at blive tørretumblet. Det er en af fordelene ved, at vores renseri i Valby er professionelt og en af de bedste i lokalområdet.

Vores renseri i Valby kan håndtere rens/vask af:

Jakkesæt / Habitter, Cottoncoats, brudekjole, Sofabetræk, skjorter og andet møbelbetræk, tæpper og meget andet. Ring eller skriv til os, hvis du skal have renset noget som ikke fremgår her.
Er det du ønsker at få renset/vasket ikke på listen over, hvad vores renseri i Valby kan klare? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 71 203 204 – sammen kan vi finde en løsning, så du kan få renset eller vasket netop det, du ønsker.

START DIN BESTILLING HER

Sådan fungerer dit online renseri – JetClean

  1. Du bestiller afhentning og levering i det tidsrum, der passer dig.
  2. JetCleans chauffører afhenter dit rensetøj eller vasketøj på din adresse i Valby.
  3. Rense- eller vasketøjet transporteres til renseriet.
  4. Renseriet sørger for, at dit rense- eller vasketøj bliver som nyt.
  5. Dit rensetøj eller vasketøj transporteres hjem til dig på adressen i Valby på det tidspunkt, du har bestilt.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål omkring rens eller vask – eller til vores renseri i Valby – er du meget velkommen til at kontakte os, da vi vil gøre alt, hvad vi kan for at besvare dem. Du kan kontakte vores online renseri på telefon 71 203 204.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her