Moderne og professionelt renseri i Valby

JetClean tilbyder rens og vask til konkurrencedygtige priser - med afhentning og levering også udenfor normal arbejdstid (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Valby

Renseri & vaskeri i Valby

Nu skal det ikke længere være en byrde, at skulle indlevere dit sarte tøj på et renseri eller vasketøj på dit lokale møntvaskeri i Valby.

Renseri i Valby

I dag behøver det ikke at være så svært at få tøjet sendt afsted til rens eller vask i Valby (2500). Alt du skal gøre, er at oprette en bestilling hos JetClean, så kommer vi og henter og bringer dit rensetøj og vasketøj lige til døren. Nemt og bekvemt – og til konkurrencedygtige priser.

Du har sikkert tit stået med problemet at skulle nå forbi dit renseri på Valby Langgade, Roskildevej, Folehaven, Toftegårds Allé eller Søndre Fasanvej inden lukketid. Ofte kan det være svært at få det til at passe sammen med andre gøremål eller bare at overskue noget, når man er træt og gerne vil hjem og nyde sin sparsomme fritid.

JetClean er den nye måde at drive renseri på. Vi tilbyder afhentning og udbringning af dit rensetøj lige til din hoveddør eller arbejdsplads. Du skal blot oprette en bestilling via vores hjemmeside, så kommer vi og henter dit rense- og vasketøj samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14 – så leverer vi tøjet rent 72 timer senere. Vi kører i tidsrummet 9-22 i hverdagene og 9-16 i weekenden, og du bestemmer selv hvor og hvornår, vi skal hente og levere dit rensetøj, så det passer bedst ind i din dagligdag.

Nemmere bliver det ikke!

Populært renseri i Valby. Vi har mange års erfaring med kvalitetsrens og vask, og kan rense og vaske alt fra din kjole, habit, jakkesæt, skjorte, vinterjakke, uldfrakke til din silkebluse eller jakke. Har du større ting, der skal renses, så tilbyder vi også rens af tæpper, brudekjoler, topmadras, dyne, sofabetræk og sengetøj. Intet er for stort, småt eller svært.

Er det vasketøj du gerne vil være foruden, så vasker vi også gerne det. Efter vask leverer vi dit tøj tilbage, strøget, sammenlagt og velduftende – lige til at hoppe i.

Er du træt af at stryge skjorter, tilbyder vi også skjorteservice. Vi har altid gode tilbud på vask og strygning af skjorter samt rens og strygning af bukser, så du nemt, hurtigt og billigt kan få garderoben til at stå skarp igen.

Vi leverer i Valby (2500) alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens andre renserier har lukket (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16).

Alt vores vask er til samme priser, eller endnu billigere, end på det lokale renseri – du kan se vores prisliste her.

Bestil senest kl. 14 og vi afhenter din ordre samme aften som du bestiller.

Renseri og vaskeri i Valby

Sådan bestiller du:

Bestil via vores hjemmeside.

  1. Opret din ordre på rens og/eller vask. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 9-22 i hverdage og 9-16 i weekenden.
  2. Læn dig tilbage og lad vores chauffører klare resten.
  3. JetClean er rent tøj lige til døren – i hele Valby!

JetClean er renseriet i Valby, der sparer dig tid på dit rensetøj. og vasketøj

Vi er det eneste renseri i Valby, der tilbyder dig afhentning og levering af dit rensetøj mellem 7-22 og 9-16 i weekenden. Vi renser også dyner, puder og sarte silkeskjorter.

JetClean.dk er dit online renseri i Valby – kan det vaskes eller renses, så kan vi tage os af det.

Vi varetager nemlig ikke kun vasketøj og rensetøj, men alt fra sofabetræk, dyner, puder og gardiner. Vi afhenter i Valby og leverer tilbage til dig, når din bestilling er ren og velduftende igen.

Det hele foregår meget simpelt – det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til rens eller vask af dit tøj, hvorefter vores chauffør i Valby vil afhente dit rensetøj eller vasketøj på den adresse du vælger, og derefter kører vi det til vores renseri. Når rens eller vask er overstået, kører chaufføren dit tøj, sengetøj, jakkesæt eller hvad du nu har fået renset, retur til den adresse du ønsker det. Nemt og simpelt – og du sparer tid på ikke selv at skulle på renseriet.

JetClean har samme priser som – eller endda lavere priser end - det normale renseri i Valby og omegn, og derfor er du sikret, at du ikke blot sparer tid, men i nogle tilfælde også penge.

Vi afhenter og bringer hjem til dig eller på din arbejdsplads i Valby

Som nævnt ovenfor har JetClean ansat chauffører, der varetager afhentning og levering af dit rensetøj og vasketøj i Valby, så du under hele processen er sikret, at din habit, din dyne, dit vasketøj/rensetøj, gardiner eller noget helt femte håndteres af personale, som JetClean instruerer.

Vi synes ikke, at rensetøj og vasketøj skal være en bekymring for dig. Og den tid du bruger på at tage på dit lokale renseri i Valby, vil du helt sikkert gerne spare. Derfor har vi udviklet den simple proces, der ligger bag JetClean, hvor du alene skal bestille en afhentning og levering.

Vi følger altid gældende vaskeanvisninger på dit tøj – og hængetørrer selvfølgelig de ting, der ikke kan klare at blive tørretumblet. Det er en af fordelene ved, at vores renseri i Valby er professionelt og en af de bedste i lokalområdet.

Vores renseri i Valby kan håndtere rens/vask af:

Jakkesæt / Habitter, Cottoncoats, brudekjole, Sofabetræk, skjorter og andet møbelbetræk, tæpper og meget andet. Ring eller skriv til os, hvis du skal have renset noget som ikke fremgår her.

Er det du ønsker at få renset/vasket ikke på listen over, hvad vores renseri i Valby kan klare? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 71 203 204 – sammen kan vi finde en løsning, så du kan få renset eller vasket netop det, du ønsker.

Sådan fungerer dit online renseri – JetClean

Du bestiller afhentning og levering i det tidsrum, der passer dig.

JetCleans chauffører afhenter dit rensetøj eller vasketøj på din adresse i Valby.

Rense- eller vasketøjet transporteres til renseriet.

Renseriet sørger for, at dit rense- eller vasketøj bliver som nyt.

Dit rensetøj eller vasketøj transporteres hjem til dig på adressen i Valby på det tidspunkt, du har bestilt.

Spørgsmål? Hvis du har spørgsmål omkring rens eller vask – eller til vores renseri i Valby – er du meget velkommen til at kontakte os, da vi vil gøre alt, hvad vi kan for at besvare dem. Du kan kontakte vores online renseri på telefon 71 203 204. Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler