Renseri i Charlottenlund – Vi afhenter og leverer hjem til dig


JetClean leverer på hele Charlottenlund alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens de fleste andre renserier har lukket.

Renseri i Charlottenlund [Byens bedste 2016]


Renseri i Charlottenlund – Vi afhenter og leverer hjem til dig

Skal du bruge et renseri i Charlottenlund, men du vil heller ikke spilde din tid på at skulle aflevere dine tekstiler på et renseri? Så er du kommet til det helt rette renseri. Vi kommer nemlig og afhenter dine tekstiler, uanset om det er en dunjakke, en brudekjole eller dit jakkesæt. Det eneste du skal gøre er, at bruge vores online bestilling, hvor du selv bestemmer hvor og hvornår vi skal komme og samle dine tekstiler op til rens. Vi kører alle dage til sent på aften – også lørdag og søndag. Vi ordner alt i rens og vask.

Det nemmeste renseri i Charlottenlund skal være let

Det har aldrig været lettere at sende dine ejendele på et renseri i Charlottenlund. Det eneste vi forventer af dig, er at du har samlet de tekstiler, du skal have til rens, og at du er hjemme på afhentningstidspunktet. På den måde har vi sørget for, at hjælpe dig i din hverdag, så du har mere tid og overskud til de vigtige ting i livet.

Med vores online bestilling, som både kan bruges på computer og på smartphone, kommer du til at bruge mindre tid på dit renseri end på din almindelige tøjvask. Det bliver ikke lettere end det.


Vores service

At give dig den bedste service, er vores ypperste mål. Vi er altid opmærksomme på, at du er tilfreds, så du forbliver en glad kunde. Vi vil spare dig for tidsspild og penge, og arbejder altid på at blive bedre og bedre. Derfor er du selvfølgelig velkomme til at kontakte os med ris og ros på
info@jetclean.dk.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Det skal være i orden

Bare fordi vi har gjort det nemt og billigt for dig, at have et renseri i Charlottenlund, betyder det på ingen tænkelige måder, at vi sparer på kvaliteten. Bruger du mange skjorter om måneden kan du snildt bruge vores service, da det er lige så billigt som dit lokale renseri – du vil elske det!

Vores mål er, at blive dit favorit renseri i Charlottenlund, fordi vi sparer dig for tid, penge og planlægning. Over 10.000 kunder har allerede brugt os, og vi vil gøre dig til vores næste glade kunde.

Opret en gratis profil i dag, så er vi sikre på, at du ikke fortryder det. Vi gør det nemt og bekvemt for dig at rense og vaske tøj i Charlottenlund.