Renseri i Charlottenlund – Vi afhenter og leverer hjem til dig

Vi leverer på hele Charlottenlund alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens de fleste andre renserier har lukket. Man-Fre: 09:22 & Lør-Søn: 09-16

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Charlottenlund

Renseri i Charlottenlund – Vi afhenter og leverer hjem til dig

Skal du bruge et renseri i Charlottenlund, men du vil heller ikke spilde din tid på at skulle aflevere dine tekstiler på et renseri? Så er du kommet til det helt rette renseri. Vi kommer og afhenter dine tekstiler, uanset om det er en dunjakke, en brudekjole, dine skjorter eller dit jakkesæt mv. Det eneste du skal gøre er, at bruge vores online bestilling, hvor du selv bestemmer hvor og hvornår vi skal komme og samle dine tekstiler op til rens. Vi kører alle hverdage til sent på aftenen – samt lørdag og søndag i dagtimerne. Vi ordner alt i rens og vask.

Måske Charlottenlunds bedste renseri?

Se hvorfor mere end 8.000 kunder allerede har valgt JetClean → Det nemmeste renseri i Charlottenlund skal være let

Det har aldrig været lettere at sende dit tøj på et renseri i Charlottenlund. Det eneste vi forventer af dig, er at du har samlet de tekstiler, du skal have til rens, og at du er hjemme på afhentningstidspunktet. På den måde har vi sørget for, at hjælpe dig i din hverdag, så du har mere tid og overskud til de vigtige ting i livet.

Med vores online bestilling, som både nemt kan bruges både på computer, smartphone og tablet, kommer du til at bruge mindre tid på dit renseri end på din almindelige tøjvask. Det bliver ikke lettere end det.

Vores service

At give dig den bedste service, er vores ypperste mål. Vi er altid opmærksomme på, at du er tilfreds, så du forbliver en glad kunde. Vi vil spare dig for tidsspilde og penge, og arbejder hele tiden på at forbedre vores service. Derfor er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os med ris og ros på info@jetclean.dk.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Det skal være i orden

Bare fordi vi har gjort det nemt og billigt for dig, at have et renseri i Charlottenlund, betyder det på ingen tænkelige måder, at vi sparer på kvaliteten. Bruger du mange skjorter om måneden kan du snildt bruge vores service, da det er lige så billigt som dit lokale renseri – du vil elske det!

Vores mål er, at blive dit favoritrenseri i Charlottenlund, fordi vi sparer dig for tid, penge og planlægning. Tusindvis af kunder har allerede brugt os, og vi vil gøre dig til vores næste glade kunde.

Opret en gratis profil i dag, og er vi sikre på, at du ikke fortryder det. Vi gør det nemt og bekvemt for dig at rense og vaske tøj i Charlottenlund.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler