Renseri Gentofte


JetClean er dit renseri i Gentofte – få afhentning og levering ved online bestilling

Renseri i Gentofte [Byens bedste 2016]


Nu kommer dit renseri i Gentofte direkte til din dør. Lav en bestilling allerede dag.

I Gentofte henter og bringer vi alle dage mellem 07.00-21.00.

Står du i den situation, at du skal til at vælge et renseri i Gentofte? Så skal du måske kigge nærmere her på JetClean. Vi er nemlig sikre på, at vi ligger os i toppen blandt de bedste, billigste og mest fleksible renserier i Gentofte og omegn.

Vores service er den bedste i Gentofte

Vi sætter stor pris på vores kunder og gør altid vores bedste for at yde den bedste service, vi overhovedet kan. Derfor tilbyder vi en række services, der adskiller sig fra de normale renserier i Gentofte. Vi ved nemlig, at langt de fleste mennesker, der arbejder, har svært ved at finde tid til at komme ned på renseriet og aflevere tøj indenfor de normale åbningstider. Dét har vi fundet to løsninger på, som du helt sikkert vil elske:


  1. Vi afhenter og leverer dit rensetøj og vasketøj på din ønskede adresse. Det kan være i Gentofte, men vi kører også i nærområderne – for eksempel kører vi til Hellerup, Charlottenlund eller Klampenborg. Du kan se helt præcis vores udbringningsområder ved at taste din adresse ind her.
  2. Du vælger selv, hvornår vi skal afhente og levere, så det er altid dig der bestemmer klokkeslættet. Du kan i øvrigt skrive en kommentar, hvis du har specielle ønsker. Så sørger vores renseri for at læse det, og udføre arbejdet ud fra dine behov. Ganske nemt.

Vi kan afhente dit tøj hele dagen, og selvfølgelig også om aftenen. Det gør vi, fordi vi vil give dig den bedste mulighed for at få det passet ind i dit skema. Om dagen henter vi fra kl. 07-15 og om aftenen henter vi fra kl. 17-21. På den måde kan du spare din kostbare tid, og vi kan gøre det vi gør bedst – nemlig sørge for, at du har rent tøj hurtigt, nemt og bekvemt.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

JetClean – den bedste kvalitet inden for rens og vask

Vi bestræber os altid på at give dig, den bedste kvalitet på markedet. Det gør vi ved, at bruge den nyeste teknologi og ved at have de bedste fagfolk i renseribranchen.

Vores fagfolk har mere end 15 års erfaring inden for deres respektive områder, og kan derfor deres arbejde bedre end de fleste i rense- og vaskebranchen. De ved lige nøjagtig, hvad der skal til for at få rødvinspletter eller mormors persillesovs af. Derfor er JetClean – selvsagt – det bedste renseri i Gentofte.

Opret dig allerede i dag, og prøv vores fantastiske service samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12. Ellers kommer vi naturligvis ud til dig dagen efter fra kl. 7-21. Og husk, at vi også kører ud til din arbejdsplads, hvis du ønsker det.

Med andre ord, så er JetClean dit personlige renseri i Gentofte. Vi glæder os til at se dig snart.