Renseri Frederiksberg


JetClean leverer på hele Frederiksberg alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens de fleste andre renserier har lukket.

Renseri på Frederiksberg [Byens bedste 2016]


Vi arbejder hårdt på at være det bedste renseri og vaskeri på Frederiksberg.

Vi afhenter og leverer dit rense- og vasketøjet på din bopæl eller arbejdsplads, inden for den time der passer dig bedst.

Vi leverer på hele Frederiksberg og omegn alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens de fleste andre renserier har lukket (man-fre: 07-21 & lør-søn: 09-15).

Alt vores vask er Svanemærket og til samme priser eller endnu billigere end på det lokale renseri – du kan se vores prisliste her.

Bestil senest kl. 12, så afhenter vi din ordre samme dag som du bestiller.

Med JetClean får du vasket, renset og strøget dine skjorter, blazere, kjoler, sengetøj, lagner og vi bringer det altid tilbage rent og velduftende – enten på bøjle eller foldet pænt sammen. Så kan du passende tage dig en smuk og afstressende tur i Frederiksberg Have eller Søndermarken i stedet.

På Frederiksberg findes der flere renserier pr. kvadratmeter end i nogen anden by i Danmark, men kun med et renseri, kan du få afhentet og leveret dit rense- og vasketøj lige til døren på alle ugens syv dage.

Priserne på levering starter fra kun 9 kroner og rens og vask koster det samme, som du kender fra dit lokale renseri på Frederiksberg.

For at bestille afhentning skal du på vores hjemmeside oprette din profil .

Du kan bestille afhentning når du vil – vi kører nemlig dag, aften og i weekenderne og kommer inden for det interval du ønsker.

Det skal være nemt at få ordnet sit rense- og vasketøj og du skal ikke indordne dig efter renseriernes åbningstider på Frederiksbergs.

Uanset om det er din sofa, tæppe, jakkesæt, pude, dyne eller persienner, der skal vaskes eller renses, så klarer vi opgaven.

Bestil afhentning fra måske også det billigste, men helt sikkert det mest fleksible renseri på hele Frederiksberg.

Der er nemlig ingen grund til at bruge en masse tid på at vaske tøj, stryge skjorter eller skulle ned på dit lokale renseri når JetClean kan klare opgaven nemt, professionelt og billigt.


JetClean er Frederiksbergs favorit renseri.

  1. Planlæg afhentning og levering i det tidsrum du ønsker.
  2. JetClean henter din bestilling (om det er rensetøj, vasketøj, tæppe, dyne eller noget helt andet) på Frederiksberg.
  3. Din bestilling bliver kørt til renseriet, hvor det bliver behandlet af de bedste fagfolk.
  4. Vi leverer det rene tøj til din adresse på Frederiksberg på det tidspunkt, du har ønsket.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Renseri og vaskeri på Frederiksberg

Når man har travlt i hverdagen kan det være svært at nå alle de sure pligter. Det er jo dybest set vigtigere at hente børnene fra børnehaven, handle ind til aftensmaden, og i øvrigt have tid til vennerne, kæresten og ikke mindst sig selv.

JetClean har derfor gjort det nemt for dig, når du skal vaske dit tøj, og vi sparer dig for turen ned til det lokale renseri eller møntvaskeri på Gammel Kongevej, H. C. Ørsteds Vej, Frederiksberg Allé, Falkoner Allé, Godthåbsvej eller Peter Bangs Vej. Men vi sørger også for, at du aldrig mere skal bruge din dyrbare tid på at vaske, stryge og folde tøjet sammen derhjemme. Vi afhenter og leverer nemlig dit rense- og vasketøj på Frederiksberg, så du kan have mere tid og overskud i hverdagen.

Med JetClean får du vasket, renset og strøget dine skjorter, blazere, kjoler, sengetøj, lagner og vi bringer det altid tilbage rent og velduftende – enten på bøjle eller foldet pænt sammen. Så kan du passende tage dig en smuk og afstressende tur i Frederiksberg Have eller Søndermarken i stedet.

Med en masse erfaring inden for vaskebranchen sørger vi for, at alle borgere på Frederiksberg nemt kan bestille på vores hjemmeside. Vi betjener både 1800-1999 Frb C og 2000 Frederiksberg. Som prikken over i'et er al vores vask Svanemærket. Så har du allergi eller kan du bare ikke lide parfumeret vasketøj, kan du roligt bestille hos JetClean. Er du stadigvæk i tvivl om JetClean’ service og udbringning, kan du danne dig et overblik over fordele her:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Vi afhenter og leverer på din bopæl eller arbejdsplads (på hele Frederiksberg)
  • Nem bestilling på blot få sekunder
  • Svanemærket vask

Sådan bestiller du:

1. Opret din ordre på rens og/eller vask.
2. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 7-21 i hverdage og 9-15 i weekenden.
3. Læn dig tilbage og lad vores chauffør klare resten.


Du skal aldrig igen stresse eller skynde dig for at vaske eller rense tøjet.


JetClean: Rent tøj lige til døren – på hele Frederiksberg!JetClean konceptet

De fleste af os kender de dage, hvor man ville ønske, at tiden stod stille – eller at et døgn varede 25 timer. Dagene, hvor de huslige pligter har hobet sig op. Børnene skal hentes og der skal handles ind. Myldretid, overarbejde. Dagene, hvor vasketøjskurven er fuld og skjorterne skal stryges, men hvor alt andet end at hænge ud på et renseri på Frederiksberg er mere tiltalende. På disse dage kunne man godt bruge en hjælpende hånd – og den hånd tilbyder vi dig. Vi vil sørge for, at du får en lille smule mere overskud i din hverdag uden at skulle tænke på krøllede skjorter eller rensetøj. Du slipper for at bekymre dig om renseriets åbningstider, og om du kan finde en parkeringsplads på Frederiksberg Allé, Gammel Kongevej eller Godthåbsvej. Med vores hjemmeside ved hånden kan du nu bestille rens eller vask af dit tøj, sofabetræk, tæppe eller dyne etc. Priserne er de samme som på dit lokale renseri, men hvor du hos JetClean med få klik på kan få afhentet og leveret dit tøj hjem til dig – renset og strøget direkte til din hoveddør.

Vi står til rådighed, når du har tid. I modsætning til andre renserier på Frederiksberg har vi fleksible åbningstider og afhenter med glæde dit tøj - både om aftenen og i weekenderne. Vi afhenter og leverer på den dag og inden for de timer, der passer dig bedst. Vi har afhentning og levering – hver dag på hele Frederiksberg. Det eneste renseri på Frederiksberg der både udbringer om dagen, om aften og selv i weekenderne. Du skal ikke betale for andet end rens og vask + fragt (9 kr. - 29 kr. pr. vej).

Vi glæder os enormt meget til at servicere dig snarest