Moderne og efterspurgt renseri på Østerbro - JetClean

JetClean tilbyder rens og vask til attraktive priser - afhentning og levering også udenfor de almindelige åbningstider (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Østerbro

Renseri og vaskeri på Østerbro

JetClean leverer på hele Østerbro alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens de fleste andre renserier har lukket.

Vi bestræber os hele tiden på at være det bedste renseri og vaskeri på Østerbro.

Rens og vask af tøj har aldrig været nemmere. Bor du i København Ø, er JetClean den hurtigste og nemmeste vej for dig til at komme af med dit vasketøj og rensetøj – du skal blot bestille afhentning og levering via vores hjemmeside på Nettet, eller via vores App, så klarer vi resten.

Renseri og vaskeri på Østerbro

De seneste år har markedet for on-demand services udviklet sig voldsomt, fordi det er med til skabe merværdi for forbrugerne i hverdagen. Jo mindre tid du skal bruge på hverdagens obligatoriske, praktiske gøremål, des mere tid har du til dig selv, dine venner og din familie.

Netop derfor arbejder JetClean for dig. Vores fremmeste formål er at gøre din hverdag nemmere, så du kan fokusere på de vigtigste ting i tilværelsen. Vi er dit renseri og vaskeri, så du slipper for at skulle ned på det lokale renseri eller møntvaskeri, når du har fri fra arbejde. JetClean flytter – så at sige – renseriet hjem til din hoveddør, uanset om du bor på Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade, Strandboulevarden, Classensgade, Willemoesgade, Jagtvej eller på Lyngbyvej. Vi dækker hele Østerbro samt resten af København og omegn. Vi gør en dyd ud af at behandle dit tøj med største omhu, og tilbyder professionel og billig rens. Hvad enten det er dit tøj, en brudekjole, et tæppe, topmadras, sengetøj, sofabetræk eller sarte materialer såsom silke, uld, bomuld, så klarer vi det for dig. Intet er for stort, småt eller svært. Vores erfaringer med pletter som rødvinspletter, kaffepletter og oliepletter er gode, og vi kan ofte opnå et yderst tilfredsstillende resultat.

Som udgangspunkt har vi afhentning og udbringning af dit tøj lige til døren inden for 72 timer. Er pletten svær at få af, kan det tage længere tid, og så ringer vi til dig og aftaler nærmere.

Så har du en kjole, habit, blazer, nederdel, silkebluse, jakke, frakke eller andet der trænger til rens, så send os en bestilling via vores hjemmeside her. Det tager kun et øjeblik.

Hvis det er fordi, du er træt af at stryge skjorter, så har vi også skjorteservice. Vi renser og stryger dine skjorter til og leverer dem tilbage på bøjler uden en fold, så du kan stå knivskarpt hver dag. Vi kan også levere på din arbejdsplads, hvis du hellere ønsker det. Det er nemlig dig, der bestemmer.

Sådan bestiller du:

Bestil via vores hjemmeside på Nettet eller via vores App på din smartphone eller tablet – det tager kun et øjeblik.

Opret din ordre på rens og vask. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 9-22 i hverdage og 9-16 i weekenden.

Nyd at du ikke skal gøre noget, så afhenter og leverer vores chauffører for dig.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

JetClean tilbyder rent tøj lige til døren – på hele Østerbro!

- Bestil nemt og hurtigt afhentning & levering

- Hurtig og fleksibel levering på alle ugens 7 dage

- Billigere end de andre renserier på Østerbro

- Rense- og vasketøj leveret hjem til dig eller på din arbejdsplads

JetClean er et online renseri på Østerbro, der kommer ud til dig og henter det du ønsker at få vasket eller renset. Vi kommer på den dag og det tidspunkt, der passer dig – også uden for renseriernes normale åbningstider. Bestiller du om formiddagen, har du mulighed for at vælge afhentning til samme aften.

Vi henter og bringer dit vasketøj og rensetøj på hele Østerbro og priserne er de samme og tit billigere end renserierne på Østerbro.

Afhentning og levering af vaske og rensetøj på hele Østerbro.

Få afhentet, renset og leveret dit tøj direkte til din adresse – uanset hvor du bor på Østerbro.

Vi kører både om dagen, aftenen og i weekenderne. Så er du rig mulighed for at tilpasse din hverdag til vores åbningstider. Du kan bestille direkte fra computeren, din mobiltelefon eller tablet. Det er ganske simpelt.

Vi renser stort set alt, lige fra cottoncoats, sofabetræk, habitter, gardiner, møbelbetræk, tæpper og dyner. Er du i tvivl om noget kan renses eller vaskes, så er du velkommen til at ringe til os på 71 203 204.

Hvordan fungerer JetClean?

  1. Bestil afhentning og levering på vores hjemmeside
  2. Fortæl os hvor og hvornår vi skal hente og bringe din bestilling.
  3. Du hygger dig måske i Classens Have på Østerbro og vi ordner din ordre.
  4. Ordren leveres retur og betaling sker online

Vi henter og bringer ud på Østerbro fra mandag til søndag.

Det vidste du måske ikke om Østerbro?

“Bro” i navnet Østerbro kommer fra en gammel betegnelse for en brolagt vej og fordi stenbroen lå uden for den middelalderlige Østerport til København (den var placeret for enden af Østergade i det indre København) fik bydelen navnet Østerbro.

Det var Christian 4. der under den nordlige udvidelse af byen flyttede den nye Østerport i 1647 til Rigensgade.

I 1708 blev der bygget en ny Østerport, hvor Østerport station ligger.

Østerbro Svømmehal eller Øbro-Hallen på Østerbro er Danmarks første offentlige svømmehal.

Indre Østerbro og Frederiksberg er de dyreste kvarterer i hele København.

Har du tid og penge til at besøge det lokale renseri på Østerbro?

Af og til synes du måske, at du helst selv vil tage på dit lokale renseri på Østerbro. Det skal du selvfølgelig have lov til – og fordi vi elsker glade og tilfredse kunder, har vi samlet en liste over renserier på Østerbro, der kan varetage opgaver inden for vasketøj og rensetøj. Her kan du altså både finde dit lokale renseri på Østerbro, der er tættest på dig.

Renseri Nu - Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Andersen Vask & Rens - Østerbrogade 147, 2100 København Ø

JM Rens ApS - Østerbrogade 86, 2100 København Ø

Rekord Rens - Nordre Frihavnsgade 4, 2100 København Ø

Nijar Rens - Lyngbyvej 32, 2100 København Ø

Flex Rens - Østerbrogade 87, st. 2100 København Ø

Emdrup Rens & Vask - Emdrupvej 12, 2100 København Ø

Renseriet Østerbro - Classensgade 47, 2100 København Ø

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

19 kroner

79 kroner

149 kroner

69 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler