Moderne og efterspurgt renseri på Østerbro - JetClean

JetClean tilbyder rens og vask til attraktive priser - afhentning og levering også udenfor de almindelige åbningstider (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Østerbro

Renseri Østerbro

DIT NYE RENSERI OG VASKERI PÅ ØSTERBRO


Der er en grund til, at du er her.

Du bor på Østerbro, og du vil meget gerne slippe for at vaske dit tøj.

JetClean er løsningen. Vi henter og leverer vasketøj på hele Østerbro, og selv når de fleste andre renserier har lukket, sørger vi for, at dit tøj bliver rent og flot igen.


Vi mener selv, at vi er det bedste renseri og vaskeri på Østerbro. Giv os en chance for at bevise det for dig.


Du kan nemt bestille afhentning af dit vasketøj eller rensetøj her på vores hjemmeside eller via vores app.


Mindre tøjvask, mere liv

Tænk at kunne slippe for at vaske tøj. Hvad vil du bruge den ekstra tid på? Begynd bare at drømme, for når JetCleans renseri og vaskeri klarer vasketøjet, følger der en stor frihed med i købet.


Det får flere og flere øjnene op for. Og on-demand services er derfor blevet mere og mere populære i det seneste stykke tid.


Med JetClean kan du strege tøjvask fra din konstante to do-liste. Og der er altså noget ved at tage nyvasket tøj på, som andre har vasket. Det er næsten som at få nyt tøj. Vi passer godt på dit tøj og dine tekstiler. Det kan du mærke!


Vi henter og leverer dit vasketøj på hele Østerbro – bl.a.

·     Østerbrogade

·     Nordre Frihavnsgade

·     Strandboulevarden

·     Classensgade

·     Willemoesgade

·     Jagtvej

·     Lyngbyvej


Vi tager os både af helt almindeligt vasketøj, men vi kan også tage os kærligt af andre tekstiler såsom brudekjoler, tæpper, topmadrasser, sengetøj, sofabetræk. Uanset opgaven går vi til den med stor professionalisme og omhu. Har du sarte materialer som silke, uld eller bomuld, der trænger til at blive renset, tager vi os også meget gerne af denne opgave.


Vi kan (næsten) læse vaskeanvisninger med lukkede øjne, og vi har det bedste udstyr til alle vaske-/renseopgaver. Også besværlige pletter fra f.eks. rødvin, kaffe eller olie kan vi i langt de fleste tilfælde også fjerne.


72 timer fra afhentning til levering på hele Østerbro

Tre døgn. Eller 72 timer. Bum! Så er vasketøjet hentet, vasket, tørret og leveret tilbage. Hvis vi f.eks. render ind i tøj eller tekstiler med meget genstridige pletter, kan det dog godt tage lidt længere tid. I så fald vil vi kontakte dig for at aftale nærmere.


Skal du til bal i weekenden, så renser vi din:

·     Kjole

·     Habit

·     Blazer

·     Nederdel

·     Smoking

·     Silkebluse

·     Jakke

·     Frakke

Eller hvad du nu skal have på …


Men JetClean er som sagt ikke kun til fest. Også til hverdagens mest kedelige og tidskrævende pligter kan du bruge os. Er du f.eks. træt af at vaske og stryge skjorter – så overlader du det bare til os. Så kan du trække i en ren skjorte uden en eneste fold hver dag uden at have rørt et strygejern. Vi foreslår, at du fremover bruger strygebrættet til at surfe på bølgen blå!


Kom i gang i dag – bestil afhentning via vores app eller hjemmeside. Det tager kun et øjeblik!


Sådan bestiller du fra dit nye vaskeri og renseri på Østerbro

Vi har gjort det meget nemt for dig at bestille. Du kan bruge vores app, som selvfølgelig dur til både iPhone og Android-telefoner. Er din phone ikke smart, går du bare ind på vores hjemmeside og opretter en ordre på en vask eller en rens.


På hverdage afhenter og leverer vi vasketøj og rensetøj på hele Østerbro i tidsrummet 9-22, og i weekender 9-16.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler