JetClean, det mest moderne og prisvenlige renseri i Rødovre

For at gøre din hverdag nemmere, afhenter og leverer vi rens og vask i hele Rødovre kommune alle ugens 7 dage - (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Rødovre

Renseri i Rødovre – JetClean tilbyder afhentning og levering af dit rense- og vasketøj.

I Rødovre findes der rigtig mange renserier og vaskerier, men kun ét renseri i Rødovre tilbyder afhentning og levering. JetClean har den bedste service og kvalitet, når det handler om rens og vask.

Renseri i Rødovre – JetClean tilbyder afhentning og levering af dit rense- og vasketøj. I Rødovre findes der rigtig mange renserier og vaskerier, men kun ét renseri i Rødovre tilbyder afhentning og levering. JetClean har den bedste service og kvalitet, når det handler om rens og vask.

Hos JetClean kan du få afhentet og leveret dit rense- og vasketøj lige til døren på alle ugens syv dage.

Bestiller du samme dag inden kl. 14 kan du få afhentet dit tøj samme aften – herefter får du tøjet rent og lækkert 72 timer senere. Det er simpelt og nemt.

Opret en ordre i dag, så får du afhentning og levering hurtigst muligt og priserne afspejler dit lokale renseri i Rødovre. For at bestille afhentning skal du ganske simpelt oprette din profil på vores hjemmeside på Nettet eller via vores App på din smartphone eller tablet. Det tager ikke mere end et minut.

Du kan bestille afhentning når du vil – vi kører alle ugens dage. Både i dagtimerne, aftentimerne, og selv i weekenderne. Ønsker du, at vi skal komme indenfor et bestemt tidsrum, kan du bestille på vores populære timeintervaller.

Det skal være nemt at få ordnet sit vaske- og rensetøj, og du skal ikke bekymre dig om renseriernes åbningstider i Rødovres, når du bruger JetClean.

Så uanset om det er dine skjorter, jakkesæt, puder, dyner eller brudekjoler, der skal vaskes eller renses, så klarer vi det. Og vi er de bedste til at klare opgaven.

Måske Rødovres bedste renseri?

Opret en bestilling allerede i dag – eller ring til os på 71 203 204, hvis du har spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler