Vi er Islands Brygges lækreste renseri


Med JetClean kan du få afhentet og leveret dit rense- og vasketøj. Vi bringer det lige til døren – på hele Islands Brygge mellem kl. 7-21 i hverdagene (weekend 9-15)

Rense- og vasketøj leveret på hele Islands Brygge [Byens bedste 2016]


Når du vælger at bruge JetClean, så får du ikke kun et renseri, men du får også en unik service. Vi afhenter og leverer nemlig på din ønskede adresse. Det kan være på din bopæl eller din arbejdsplads – du bestemmer!

Opret en gratis profil her, og se hvor nemt og smart det er med JetCleans rense- og vasketøjsservice. Med vores service har du også mulighed for at henvise dine venner og samtidig få 50 kr. til dig selv og dine venner, hver gang du hverver. Det vil sige, at du potentielt set kan få gratis rens og vask, når dine venner også bruger JetClean.

Alle elsker JetClean på Islands Brygge

Vi har i lang tid ordnet rensetøj og vasketøj for beboere på Islands Brygge, og en ting er sikkert – vores kunder elsker os. Vi gør nemlig livet nemmere for dem, fordi de ikke mere skal tilpasse sig renseriets eller møntvaskeriets åbningstider og stå i kø til vaskekælderen.

Vi gør det super simpelt for vores kunder.

Med JetClean opretter du ganske enkelt en personlig profil, hvor du har mulighed for at bestemme en adresse, og et tidspunkt du ønsker at få afhentning og levering. Vi har åbent mellem kl. 7-21 i hverdagene og kl. 9-15 i weekenderne, så du kan både bruge JetClean før eller efter arbejde. Vi kører sågar ud på din arbejdsplads, hvis du ønsker det. Apropos arbejdsplads, så laver vi også firmaaftaler, hvis der er behov for sådan en.


Spar masser af tid og slap af

JetClean er til for at gøre din hverdag nemmere. Vi vil gerne hjælpe dig, da vi ved, hvor meget arbejde der kan være i en almindelig dagligdag. Børnene skal afleveres og hentes fra institutionen, der skal købes ind, kæresten og vennerne skal der være tid til, og pludselig er al tiden forsvundet. Og hvornår skal man så have tid til sig selv, når der også skal ryddes op og gøres rent? Vi kan ikke hjælpe dig med alt, men vi kan i hvert fald sørge for, at du aldrig mere skal vaske tøj, eller gå ned på det lokale renseri – og vi er faktisk meget billigere end mange andre renserier. Se bare vores priser her.

JetClean betyder god kvalitet, billige priser og den bedste service!

Uanset om det er din skjorte, jakkesæt, brudekjole, pude, dyne eller almindelig vasketøj, der skal vaskes eller renses, så klarer vi opgaven.


Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her