Bryggens bedste renseri - Nemt for dig og til rimelige priser

JetClean henter og bringer dit rense- og vasketøj lige til døren - overalt på Islands Brygge mellem kl. 9-22 i hverdagene (weekend 9-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Islands Brygge

Vi er Islands Brygges lækreste renseri!

Med JetClean kan du få afhentet og leveret dit rense- og vasketøj på hele Islands Brygge mellem kl. 9-22 i hverdagene (weekend 9-16)

Rense- og vasketøj leveret på hele Islands Brygge

Når du vælger at bruge JetClean, så får du ikke kun et renseri, men du får også en unik service.

Vi afhenter og leverer på din ønskede adresse. Det kan være på din bopæl eller din arbejdsplads – du bestemmer selv! Opret en gratis profil eller download vores app til din til iPhone eller Android og se hvor nemt og smart det er med JetCleans rense- og vasketøjsservice.

Med vores renseri-service har du også mulighed for at henvise dine venner og samtidig få 75 kr. til dig selv og dine venner, hver gang. Det vil sige, at du potentielt set kan få gratis rens og vask, når dine venner også bruger JetClean.

Alle elsker JetClean på Islands Brygge. Vi har i lang tid ordnet rensetøj og vasketøj for beboere på Islands Brygge, og en ting er sikkert – vores kunder elsker os. Vi gør nemlig livet nemmere for dem, fordi de ikke mere skal tilpasse sig renseriets eller møntvaskeriets åbningstider og stå i kø til vaskekælderen.

Vi gør det super simpelt for vores kunder.

Med JetClean opretter du ganske enkelt en personlig profil, hvor du har mulighed for selv at bestemme en adresse, og et tidspunkt du ønsker at få afhentning og levering. Vi har åbent mellem kl. 9-22 i hverdagene og kl. 9-16 i weekenderne, så du kan både bruge JetClean før eller efter arbejde. Vi kører sågar ud på din arbejdsplads, hvis du ønsker det.

Apropos arbejdsplads, så laver vi også firmaaftaler, hvis der er behov for sådan en.

Måske Islands Brygges bedste renseri?
Vi vil gerne hjælpe dig, da vi ved, hvor meget arbejde der kan være i en almindelig dagligdag. Børnene skal afleveres og hentes fra institutionen, der skal købes ind, kæresten og vennerne skal der være tid til, og pludselig er al tiden forsvundet. Og hvornår skal man så have tid til sig selv, når der også skal ryddes op og gøres rent?

Vi kan ikke hjælpe dig med alt, men vi kan i hvert fald sørge for, at du aldrig mere skal vaske tøj, eller gå ned på det lokale renseri – og vi er faktisk meget billigere end mange andre renserier.

Se bare vores renseri priser i København her.

JetClean betyder god kvalitet, billige priser og den bedste service!

Uanset om det er din skjorte, jakkesæt, brudekjole, pude, dyne eller almindelig vasketøj, der skal vaskes eller renses, så klarer vi opgaven.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler