Renseri og vaskeri i Sydhavnen


JetClean leverer på hele Sydhavnen alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens alle de andre renserier har lukket.

Renseri og vaskeri i Sydhavnen [Byens bedste 2016]


Vi arbejder hårdt på at være det bedste renseri og vaskeri på Sydhavnen.

Er du også træt af at stryge skjorter, vaske tøj og skulle ned på det lokale renseri med tøj – alt sammen i din fritid, hvor du kan bruge tiden meget bedre? Så er JetClean løsningen. Rens og vask af tøj, hentet og bragt lige til din dør i 2450 København SV - alle ugens syv dage.

Renseri og vaskeri i Sydhavnen

JetClean er fremtidens renseri i Sydhavn – også kendt som Kongens Enghave. Nu er det slut med at skulle stresse hen på dit renseri efter arbejde eller have et tørrestativ til at fylde pladsen i dit soveværelse. Med JetClean har du både rens og vask lige ved hånden. Alt du behøver er at oprette en bestilling via vores hjemmeside, hvor du fortæller os, hvor og hvornår du vil have afhentning og udbringning af dit rensetøj, så sørger vi for resten.

Vi afhenter og bringer rensetøj og vasketøj alle hverdage fra 7-21 og 9-15 i weekenden, og med muligheden for vælge udbringning indenfor intervaller af en time, kan du tilpasse vores besøg til når det passer dig bedst.

Så har du en kjole, et jakkesæt, en nederdel, en bluse, en skjorte eller en jakke hængende derhjemme, som du ikke har haft tid til at indlevere til rens, så er JetClean din mulighed for endelig at få det gjort. Vi afhenter overalt i Sydhavnen – lige fra Teglholmen, Sluseholmen og Enghave Brygge til Mozarts Plads i Musikbyen og på Enghavevej og Johans Kellers Vej.

Nu tænker du måske, at det sikkert er virkelig dyrt med alt den service. Men faktisk tilbyder vi billig rens og vask hos JetClean – billigere end dit lokale renseri. Du kan få et fuldt overblik over vores priser her på hjemmesiden. På trods af vores yderst konkurrencedygtige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores rens. Vores renseri har mange års erfaring indenfor rens af alle slags tekstiler. Både stort og småt. Så uanset om det er rens af sofabetræk, tæpper, dyner, sengetøj, topmadras, rullemadras, gardiner eller en kjole, habit, jakkesæt, brudekjole, nederdel, uldfrakke eller skjorter, så klarer vi opgaven professionelt - billigt og hurtigt. Selv rens af pletter fra olie og rødvin på sarte materialer, såsom silke eller kashmir klarer vi med gode resultater. Får vi det ikke helt rent første gang, renser vi det en gang mere.

Er det vasketøj du ikke kan overskue, så tilbyder vi også dette til dig – og vi vasker kun miljørigtigt med Svanemærkede produkter. Du behøver altså ikke længere spilde timer af dit liv på det lokale møntvaskeri. Også selvom du har allergi, så er vi et af de få vaskerier i Danmark, der tilbyder Svanemærket vask. Når dit vasketøj er rent pakker vi det ned i poser – nydeligt sammenfoldet og velduftende. Klar til brug.

Så sov du bare en halv time længere og lad JetClean sørge for at du altid kan trække i en nystrøget skjorte på arbejde, og at du altid har rene underbukser.


Sådan bestiller du:

  1. Lad en profil på vores hjemmeside.
  2. 2 Opret din ordre på rens og/eller vask. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 7-20 i hverdage og 9-17 i weekenden.
  3. 3 Slap af og lad vores chauffører hente og levere dit rense- og vasketøj.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

JetClean giver dig rent tøj lige til døren – i hele Sydhavnen!