Renseri i Sydhavnen med online service - rimeligt prisniveau - JetClean

Vi er et godt alternativ til traditionelle renserier - med online bestilling samt afhentning og levering lige til døren (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Sydhavnen

Renseri og vaskeri i Sydhavnen - JetClean er bæredygtigt online renseri med levering lige til døren

 

JetClean leverer på hele Sydhavnen alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens de fleste andre renserier har lukket.

Renseri og vaskeri i Sydhavnen Vi arbejder hårdt på at være det bedste renseri og vaskeri på Sydhavnen.

Er du også træt af at stryge skjorter, vaske tøj og skulle ned på det lokale renseri med tøj – alt sammen i din fritid, hvor du kan bruge tiden meget bedre? Så er JetClean løsningen. Rens og vask af tøj, hentet og bragt lige til din dør i 2450 København SV - alle ugens syv dage.

JetClean er fremtidens renseri i Sydhavn – også kendt som ”Kongens Enghave”. Nu er det slut med at skulle stresse hen på dit renseri efter arbejde eller have et tørrestativ til at fylde pladsen i dit soveværelse. Med JetClean har du både rens og vask lige ved hånden. Alt du behøver gøre, er at oprette en bestilling via vores hjemmeside eller via vores App, som kan downloades fra App Store til din iPhone eller Google Play til din android telefon. Herefter fortæller du os, hvor og hvornår du vil have afhentning og udbringning af dit rensetøj, så sørger vi for resten. Vi afhenter overalt i Sydhavnen – lige fra Teglholmen, Sluseholmen og Enghave Brygge til Mozarts Plads i Musikbyen og på Enghavevej og Johans Kellers Vej.

Vi afhenter og bringer rensetøj og vasketøj alle hverdage fra 9-22 og 9-16 i weekenden, og med mulighed for at vælge udbringning indenfor intervaller af to timer, kan du tilpasse vores besøg til, når det passer dig bedst.

Så har du en kjole, et jakkesæt, en nederdel, en bluse, en skjorte eller en jakke hængende derhjemme, som du ikke har haft tid til at indlevere til rens, så er JetClean din mulighed for endelig at få det gjort.

Nu tænker du måske, at det sikkert er virkelig dyrt med alt den service. Men faktisk tilbyder vi billig rens og vask hos JetClean – billigere end dit lokale renseri. Du kan få et fuldt overblik over vores priser her på hjemmesiden. På trods af vores yderst konkurrencedygtige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores rens.

Vores renseri har mange års erfaring indenfor rens af alle slags tekstiler. Både stort og småt. Så uanset om det er rens af sofabetræk, tæpper, dyner, sengetøj, topmadras, rullemadras, gardiner eller en kjole, habit, jakkesæt, brudekjole, nederdel, uldfrakke eller skjorter, så klarer vi opgaven professionelt - billigt og hurtigt.

Selv rens af pletter fra olie og rødvin på sarte materialer, såsom silke eller kashmir klarer vi med gode resultater. Får vi det ikke helt rent første gang, renser vi det en gang mere. Er det vasketøj du ikke kan overskue, så tilbyder vi også dette til dig. Du behøver altså ikke længere spilde timer af dit liv på det lokale møntvaskeri. Når dit vasketøj er rent pakker vi det ned i poser – nydeligt sammenfoldet og velduftende. Klar til brug.

Så sov du bare en halv time længere og lad JetClean sørge for at du altid kan trække i en nystrøget skjorte på arbejde, og at du altid har rene underbukser. Sådan bestiller du:

  1. Lad en profil på vores hjemmeside.
  2. Opret din ordre på rens og/eller vask. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 7-20 i hverdage og 9-17 i weekenden.
  3. Slap af og lad vores chauffører hente og levere dit rense- og vasketøj.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

JetClean giver dig rent tøj lige til døren – i hele Sydhavnen!

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler