Renseri og vaskeri på Nørrebro


Endelig er det slut med at bruge din fritid på selv at skulle ned og indlevere dit tøj til rens og vask. JetClean er fremtidens renseri på Nørrebro! Opret din bestilling via vores hjemmeside, så kommer vi og henter og leverer dit rense-og vasketøj indenfor for 72 timer. Nemmere bliver det ikke.

Renseri og vaskeri på Nørrebro [Byens bedste 2016]


Renseri og vaskeri i København N

Har du været uheldig og fået en plet fra olie, rødvin, frugtsaft og lignende på dit jakkesæt, din kjole eller dit dunjakke, så er hjælpen lige ved hånden. JetClean er dit renseri og vaskeri online, hvor du via vores hjemmeside kan bestille rens og vask af tøj nemt, hurtigt og billigt. Vi kommer og afhenter og leverer inden for 72 timer – og du bestemmer selv hvornår og hvor vi skal komme ud til dig. Det kan eksempelvis være på din bopæl eller arbejdsplads

Vi kan hente, rense og levere alt fra din jakke, skjorte, kjole, brudekjole, nederdel, jakkesæt, blazer til dine lagner og din topmadras.

Vi leverer således meget mere service end dit lokale renseri og møntvaskeri. Og det er uden at det er dyrere for dig. Vi har prioriteret billig rens til dig, hvilket betyder, at vi har nogle af markedets bedste priser – vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores medarbejdere har mange års erfaring med alle former for skader og pletter på dit tøj, så vi tilbyder altid kvalitetsrens. Er pletten genstridig renser vi dit tøj en ekstra gang efter aftale.

Det samme gør sig gældende for vask. Som nogle af de få i branchen, tilbyder vi Svanemærket vask. Det betyder, vi bruger et minimum af strøm og vaskemiddel, når vi vasker, så vi skåner miljøet mest muligt. Og det vaskemiddel vi bruger er ikke skadelige, hverken for dig eller omgivelserne. Tøjet får du tilbage i poser eller pakker, rent, sammenlagt og velduftende. Så hader du, at skulle tidligt op og stryge skjorter inden arbejde, så lad JetClean sørge for at din garderobe er nystrøget.

Med andre ord, bringer JetClean rens, vask og strygning hjem til din hoveddør på Nørrebro, så du ikke behøver at skulle ned på dit lokale renseri og møntvask på hovedgaderne Nørrebrogade og Jagtvej – eller de kendte, hyggelige gader såsom: Griffenfeldsgade, Blågårdsgade, Elmegade, Jægersborggade eller Ravnsborggade. Du kan i stedet bruge din tid på dig selv, din familie og vennerne. Så kan du nyde, at du bor i et område med fantastiske oaser som Assistents Kirkegården, Blågårds Plads, Dronnings Louises Bro og Sankt Hans Torv.

Sådan bestiller du:

  1. Opret en helt gratis profil på vores hjemmeside.
  2. Lav din ordre på rens og vask. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 7-21 i hverdage og 9-15 i weekenden.
  3. Læn dig tilbage og lad os afhente, og levere dit tøj

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

JetClean er rent tøj lige til døren – på hele Nørrebro og omegn!

Ring gerne til os på 71 203 204 hvis du har spørgsmål.


Vi tilbyder rens og vask med afhentning og levering, samt de bedste priser på hele Nørrebro.

Afhentning og levering til din dør – samt de bedste renseripriser på hele Nørrebro.

Opret en personlig profil her på hjemmesiden, så kan du bestille afhentning og levering af dit rensetøj til og fra din bopæl eller arbejdsplads. Vi kommer når det passer dig, både om dagen, aftenen og i weekenderne - også uden for renseriets normale åbningstider. Og har I brug for en ordning på din arbejdsplads, er du mere end velkommen til at kontalte os pr. e-mail eller telefon.

Vore priser på vask og rens er de samme eller endnu lavere end det lokale renseri på Nørrebro, som du normalt bruger. Vi henter, renser / vasker og leverer dit tøj tilbage til din adresse uanset, hvor du bor på Nørrebro.


Vi leverer selvfølgelig også uden for København N. På nuværende tidspunkt dækker vi stort set hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vidste du det om Nørrebro?

Selv om Nørrebro kun er 4,1 km² bor der over 75.000 indbyggere. Dermed er Nørrebro både den mest folkerige bydel i hovedstaden og den mest befolkningstætte – Ca. 18.000 indbyggere pr. km2. Bonus tip – Nørrebro er den bydel i hovedstaden der er færrest renserier pr. indbyggere (Der er flest på Frederiksberg).

Til dem, der ikke vil spare penge og insisterer på at besøge et renseri på Nørrebro har vi nogle adresser her.

Hvis du er en af dem, der er privilegeret, hvor hverken penge eller tid er en mangelvare og synes det er hyggeligt at besøge det lokale renseri på Nørrebro, så har vi listet renserierne på Nørrebro med deres navn, telefonnummer og adresse herunder.


Nørre Skrædder & Rens
22 29 06 23
Nørrebrogade 200
2200 København N

Jagt Rens og Vask
35 81 43 19
Jagtvej 129
2200 København N