Brugervenligt renseri på Nørrebro med rimelige priser

JetClean er et brugervenligt renseri med online service - og vi afhenter og leverer lige til døren på hele Nørrebro (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Nørrebro

Renseri og vaskeri på Nørrebro

Endelig er det slut med at bruge din fritid på selv at skulle ned og indlevere dit tøj til rens og vask. JetClean er fremtidens renseri på Nørrebro! Opret din bestilling via vores hjemmeside, så kommer vi og henter og leverer dit rense-og vasketøj indenfor for 72 timer. Nemmere bliver det ikke.

Renseri og vaskeri på Nørrebro eler Renseri og vaskeri i København N

Har du været uheldig og fået en plet fra olie, rødvin, frugtsaft og lignende på dit jakkesæt, din kjole eller din dunjakke, så er hjælpen lige ved hånden. JetClean er dit renseri og vaskeri online, hvor du via vores hjemmeside kan bestille rens og vask af tøj nemt, hurtigt og billigt. Vi kommer og afhenter og leverer inden for 72 timer – og du bestemmer selv hvornår og hvor vi skal komme ud til dig. Det kan eksempelvis være på din bopæl eller arbejdsplads

Vi kan hente, rense og levere alt fra din jakke, skjorte, kjole, brudekjole, nederdel, jakkesæt, blazer til dine lagner eller din topmadras.

Vi leverer således meget mere service end dit lokale renseri og møntvaskeri. Og uden at det er dyrere for dig. Vi har prioriteret billig rens til dig, hvilket betyder, at vi har nogle af markedets bedste priser – vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores medarbejdere har mange års erfaring med alle former for skader og pletter på dit tøj, så vi tilbyder altid kvalitetsrens. Er pletten genstridig renser vi dit tøj en ekstra gang efter aftale.

Tøjet får du tilbage i poser eller pakker, rent, sammenlagt og velduftende. Så hader du, at skulle tidligt op og stryge skjorter inden arbejde, så lad JetClean sørge for at din garderobe er nystrøget.

Med andre ord, bringer JetClean rens, vask og strygning hjem til din hoveddør på Nørrebro, så du ikke behøver at skulle ned på dit lokale renseri og møntvask på de større gade som Nørrebrogade og Jagtvej – eller de kendte, hyggelige gader såsom: Griffenfeldsgade, Blågårdsgade, Elmegade, Jægersborggade eller Ravnsborggade. Du kan i stedet bruge din tid på dig selv, din familie og vennerne. Så kan du nyde, at du bor i et område med fantastiske oaser som Assistents Kirkegården, Blågårds Plads, Dronnings Louises Bro og Sankt Hans Torv.

Sådan bestiller du hos JetClean - nok Nørrebros bedste renseri
  1. Opret en helt gratis profil på vores hjemmeside.
  2. Lav din ordre på rens og vask. Vi afhenter og leverer i tidsrummet 9-21 i hverdage og 9-16 i weekenden.
  3. Læn dig tilbage og lad os afhente, og levere dit tøj
Byens bedste priser på rens & vask - se hele vores prisliste her

JetClean er rent tøj lige til døren – på hele Nørrebro og omegn! Ring gerne til os på 71 203 204 hvis du har spørgsmål.

Vi tilbyder rens og vask med afhentning og levering, samt de bedste priser på hele Nørrebro.

Afhentning og levering til din dør – samt de bedste renseripriser på hele Nørrebro.

Opret en personlig profil her på hjemmesiden eller via vores App, som kan downloades fra App Store Herefter kan du bestille afhentning og levering af dit rensetøj til og fra din bopæl eller arbejdsplads. Vi kommer når det passer dig, både om dagen, aftenen og i weekenderne - også uden for renseriets normale åbningstider. Og har I brug for en ordning på din arbejdsplads, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller telefon.

Vore priser på vask og rens er de samme eller endnu lavere end det lokale renseri på Nørrebro, som du normalt bruger. Vi henter, renser / vasker og leverer dit tøj tilbage til din adresse uanset, hvor du bor på Nørrebro.

Vi leverer selvfølgelig også uden for København N. På nuværende tidspunkt dækker vi stort set hele Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland.

Vidste du det om Nørrebro?

Selv om Nørrebro kun er 4,1 km² bor der over 75.000 indbyggere. Dermed er Nørrebro både den mest folkerige bydel i hovedstaden og den mest befolkningstætte – Ca. 18.000 indbyggere pr. km2. Bonus tip – Nørrebro er den bydel i hovedstaden der er færrest renserier pr. indbyggere (Der er flest på Frederiksberg).

Lokale renserier på Nørrebro

Til dem, der ikke vil spare penge og insisterer på at besøge et renseri på Nørrebro har vi nogle adresser her.

Hvis du er en af dem, der er privilegeret, hvor hverken penge eller tid er en mangelvare og synes det er hyggeligt at besøge det lokale renseri på Nørrebro, så har vi listet renserierne på Nørrebro med deres navn, telefonnummer og adresse herunder.

Nørre Skrædder & Rens - Nørrebrogade 200, 2200 København N

Jagt Rens og Vask - Jagtvej 129, 2200 København N

Euro Rens - Griffenfeldsgade 54, 2200 København N

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler