Renseri på Christianshavn med billige priser

JetClean tilbyder rens og vask på hele Christianshavn, Holmen og Refshaleøen - med levering lige til døren (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16).

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Christianshavn

Søger du et renseri nær Christianshavn? Så er JetClean lige noget for dig.

JetClean er et online renseri på Christianshavn, der afhenter og leverer dit rense- og vasketøj. Vi har åbent fra 9-22 i hverdagene og fra 9-16 i weekenderne. Vi ordner alt i vask & rens, og det koster ingenting at oprette en profil hos os.

Hvis du bor på Christianshavn eller i nærområdet, og du leder efter et renseri, hvor du nemt og hurtigt kan få renset dit tøj, så er JetClean et oplagt valg. Hos JetClean afhenter og leverer vi dit tøj, og vi renser eller vasker det for dig. Alt hvad du skal gøre er at bestille en afhentning/levering gennem vores hjemmeside, der er yderst nem at betjene. Så tager vi os af dit rense- og vasketøj til endnu lavere priser end dit lokale renseri. Se blot vores priser her

Bestil hos os i dag, og lad os ordne dit rensetøj og vasketøj, så du kan bruge din tid på noget sjovere.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi er nemlig opsat på at gøre din hverdag nemmere.

Om JetClean - renseri på Christianshavn med afhentning og levering

Hos renseriet JetClean afhenter vi dit rensetøj og vasketøj, lige når det passer dig. Det kan både være om dagen, aftenen, og i weekenderne. Vi leverer tøjet tilbage til dig i ren og lækker stand. Vores priser er mere end rimelige og meget konkurrencedygtige i forhold til almindelige renserier og vaskerier, hvor du skal slæbe tøjet frem og tilbage og sidde og vente. Hos os sker betalingen online med dit kreditkort, så det er simpelt, nemt og ligetil for dig. Alt hvad du skal gøre er at:

  • Oprette en gratis profil med en leveringsadresse og tilknytte et kreditkort. Der trækkes ingen penge, før dit tøj er leveret.
  • Bestil en afhentning til din adresse på Christianshavn eller andre områder i København, Storkøbenhavn eller Nordsjælland.

Formodentlig Christianshavns bedste renseri?

Bestil afhentning af dit rensetøj hos os JetClean

Hvis du ønsker at minimere de daglige gøremål og gøre livet nemmere for dig selv, så er JetClean lige noget for dig. Vi kommer på din bopæl eller arbejdsplads på Christianshavn, Østerbro, Nørrebro, Københavnsområdet og Nordsjælland. Det er også muligt at få hentet sit rensetøj og vasketøj i for eksempel Ballerup, Dragør, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk. Men der er mange flere byer på vej, og du kan altid holde dig opdateret på de seneste nyheder via vores Facebook-side.

Så bliv i din lune lejlighed på Christianshavn, og lad os om at rense og rengøre dit tøj. Log ind på vores hjemmeside på Nettet, eller vores App på din smartphone eller tablet, og bestil en afhentning allerede i dag. Du er også meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, uddybning eller andet. Vi er altid parate til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler