Renseri på Christianshavn


JetClean leverer på hele Christianshavn alle ugens dage - vi har tilmed åbent mens de andre renserier har lukket.

Renseri på Christianshavn [Byens bedste 2016]


Søger du et renseri nær Christianshavn? Så er JetClean lige noget for dig.

JetClean er et online renseri på Christianshavn, der afhenter og leverer dit rense- og vasketøj. Vi har åbent fra 7-21 i hverdagene og fra 9-15 i weekenderne. Vi ordner alt i vask & rens, og det koster ingenting at oprette en profil hos os.

Hvis du bor på Christianshavn eller i nærområdet, og du leder efter et renseri, hvor du nemt og hurtigt kan få renset dit tøj, så er JetClean et oplagt valg. Hos JetClean afhenter og leverer vi dit tøj, og vi renser eller vasker det for dig. Alt hvad du skal gøre er at bestille en afhentning/levering gennem vores hjemmeside, der er yderst nem at betjene. Så tager vi os af dit rense- og vasketøj til endnu lavere priser end dit lokale renseri. Se blot vores priser her.

Bestil hos os i dag, og lad os ordne dit rensetøj og vasketøj, så du kan bruge din tid på noget sjovere.

Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi er nemlig opsat på at gøre din hverdag nemmere.


Om JetClean - renseri på Christianshavn

Hos renseriet JetClean afhenter vi dit rensetøj og vasketøj, lige når det passer dig. Det kan både være om dagen, aftenen, og i weekenderne. Vi leverer tøjet tilbage til dig i ren og lækker stand. Vores priser er mere end rimelige og meget konkurrencedygtige i forhold til almindelige renserier og vaskerier, hvor du skal slæbe tøjet frem og tilbage og sidde og vente. Hos os sker betalingen online med dit kreditkort, så det er simpelt, nemt og ligetil for dig. Alt hvad du skal gøre er at:

Oprette en gratis profil med en leveringsadresse og tilknytte et kreditkort. Der trækkes ingen penge, før dit tøj er leveret.

Bestil en afhentning til din adresse på Christianshavn eller andre områder i København, Storkøbenhavn eller Nordsjælland.

Formodentlig Christianshavns bedste renseri?

Se hvorfor mere end 6.000 kunder allerede har valgt JetClean →

Bestil hos os i dag

Hvis du ønsker at minimere de daglige gøremål og gøre livet nemmere for dig selv, så er JetClean lige noget for dig. Vi kommer på din bopæl eller arbejdsplads på Christianshavn, Østerbro, Nørrebro, Københavnsområdet og Nordsjælland. Det er også muligt at få hentet sit rensetøj og vasketøj i for eksempel Ballerup, Dragør, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk. Men der er mange flere byer på vej, og du kan altid holde dig opdateret på de seneste nyheder via vores Facebook-side.

Så bliv i din lune lejlighed på Christianshavn, og lad os om at rense og rengøre dit tøj. Log ind på vores hjemmeside, og bestil en afhentning allerede i dag. Du er også meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, uddybning eller andet. Vi er altid parate til at hjælpe dig.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her