Renseri i Hellerup, der holder åbent når de andre holder lukket


Det eneste renseri i Hellerup, der både henter og bringer på alle hverdage mellem 07-21 og i weekenden mellem 09-15
- Bestil afhentning når det passer dig
- Du får en hurtig og fleksibel levering
- Til samme gode priser som dit lokale renseri

Renseri i Hellerup [Byens bedste 2016]


Renseri i Hellerup

Byens bedste renseri i Hellerup? Vi kender Hellerup som vores egen bukselomme, og vi ved, at byen er fyldt med mennesker, som dig, der simpelthen har for travlt til selv at aflevere tøj til rens. Derfor har vi, som det eneste renseri i Hellerup, startet en ganske unik service, som vi er sikre på, at du vil blive glad for. JetClean afhenter nemlig tøjet hos dig – du skal blot oprette en profil her på hjemmesiden, så kommer vi ud til din bopæl, når det passer dig - og vi kører også på din arbejdsplads, hvis du ønsker det. Så skal du have renset kjolen, dit jakkesæt eller måske din dunjakke, skal du bare bestille afhentning online og være hjemme til afhentningen. Vi kommer lige præcis, når det passer dig. Vi kører faktisk lige fra kl. 7-21 i hverdagene og mellem kl. 9-15 i weekenderne. Du vil med sikkerhed elske JetClean, da vi er til for at gøre din hverdag nemmere – og til samme priser som dit lokale renseri.

Hvorfor vælge JetClean som dit renseri i Hellerup?

Flere og flere vælger vores renseri som deres foretrukne i Hellerup. Det gør de, fordi det er nemmere og bedre at bruge os. Det kan du også gøre, så du sparer en masse tid på grund af vores afhentningsservice. Oveni det sparer du selvfølgelig også penge – ved seneste prissammenligning (august 2015) var vi op til 20% billigere end de konkurrerende renserier i Hellerup.

Så der er mange penge at spare med JetClean!

Når vi afhenter dit tøj på det tidspunkt, du har bestilt, tager vi det tilbage på vores renseri og sørger for, at dine tekstiler kommer retur rent, lækkert og velduftende. Vi har nemlig mange års erfaring, og ved, at vores fantastiske medarbejdere besidder ekspertisen, der sikrer dig det bedst tænkelige resultat.

Vi kører i øvrigt også i nærområderne: Gentofte, Klampenborg, Kongens Lyngby og Charlottenlund. Du kan se hvilke byer vi service her.

Mange tror, at det er rengøringen, der slider på dit tøj, men det er ikke altid tilfældet. Vi bruger nemlig den nyeste teknologi, som vores kompetente medarbejdere er uddannet i at bruge, så vi kan forlænge dine tekstilers levetid og eliminerer slid fra skidt og snavs.

Hvad er billigst – en rensning eller at købe nyt?

Ja, du har gættet rigtigt. I de fleste tilfælde er det billigere at vedligeholde end at købe nyt.


Når godt nok, er ikke godt nok

Vi lægger et utroligt stort stykke arbejde i at levere den bedst mulige kvalitet til billige priser – vi vil nemlig kun have glade kunder. Derfor har vi gjort det så nemt og bekvemt, at gøre JetClean til dit fortrukne renseri i Hellerup. Du opretter blot en profil online, bestiller afhentning og levering, så kommer vi ud til dig efter aftale. Det er ganske simpelt og let.

Du betaler sikkert over nettet, da alle oplysninger, der vedrører penge og kortdata, er SSL-krypteret.

Det betyder, at hverken vi eller andre uvedkommende kan læse dine oplysninger. Herefter får du din faktura online på din personlige profil.

Den service og den kvalitet er vi helt sikre på, at du vil elske, hvorfor vi selvfølgelig har 100% tilfredshedsgaranti på vores services. Så sikre er vi på vores kvalitet og service.

Bestil afhentning af dit rensetøj. Vi lover, at du ikke vil fortryde det.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her