Kundevenligt renseri i Hvidovre med høj kvalitet - JetClean

Kvalitetsrens med skånsom og miljøvenlig behandling af tekstiler. Fleksibel levering i både dags- og aftentimerne (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16).

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Hvidovre

Rense- og vasketøj leveret i hele Hvidovre – direkte til din bopæl. JetClean er dit online renseri, der afhenter og leverer rense- og vasketøj i hele Hvidovre og omegn.

Det er den nemmeste måde at ordne vaske- og rensetøjet på. Rense- og vasketøj leveret i hele Hvidovre. Afhentning og levering på en ønsket adresse.

Hurtig og fleksibel udbringning – også om aftenen. De bedste priser i Hvidovre!

Sådan fungerer vores online renseri i Hvidovre.

- Opret din personlige profil eller download vores app til din iPhone eller android telefon.
- Oplys os din adresse, hvorfra og hvornår vi skal afhente og levere din bestilling.

Så kommer en af vores chauffører ud til dig efter aftale, og servicerer dig.

Måske Hvidovres bedste renseri? Se hvorfor mere end 8.000 kunder allerede har valgt JetClean → Vil du have hentet dit rensetøj og vasketøj?

Vi kommer og afhenter på din bopæl i Hvidovre, når det passer dig på alle ugens 7 dage. For at give dig den bedste service har du mulighed for at bestille til afhentning og levering om dagen men også om aftenen.

Vi har åbent fra kl. 9-22 i hverdagene og 9-16 i weekenderne.

Vil du spare tiden og besværet ved at gå på renseriet?
Vi sørger for alt det besværlige, så du ikke behøver, at skulle gå hele vejen ned til renseriet. Din bestilling bliver afhentet, sorteret, vasket/renset, strøget og leveret tilbage til din hoveddør. Så dejlig nemt er det. Du skal regne med 72 timers leveringstid, så får du rent og velduftende tøj leveret direkte hjem til dig uden besvær.

Renseri i Hvidovre der tilbyder afhentning og levering. Vi er det eneste renseri i Hvidovre, der tilbyder levering hjem til dig. Med JetClean kan du få afhentet og leveret dit rense- og vasketøj lige til døren på alle ugens syv dage uanset hvor i Hvidovre du befinder dig.

Bestil senest kl. 14, og vi henter din ordre samme dag som du bestiller. Afhentning og levering foregår via vores hjemmeside (eller via vores App på din smartphone eller tablet) og priserne er de samme, som du kender fra dit lokale renseri i Hvidovre.

For at bestille afhentning skal du ind på bestillingssiden her, og herefter er du oprettet og klar til at komme i gang på få minutter. Du kan bestille afhentning når du vil – vi kører både dag, aften og i weekenderne og kommer på 3-timesintervaller, hvis du ønsker det.

Så kan du planlægge din tid som du vil. Det skal være nemt at få ordnet sit rense- og vasketøj, så du behøver ikke indordne dig under renseriernes åbningstider i Hvidovre.

Med JetClean får du overskud i hverdagen. Uanset om det er din skjorte, jakkesæt, pude, dyne, tæppe eller nederdel, der skal vaskes eller renses, så klarer vi opgaven. Byens bedste priser på rens & vask

Du kan se alle vores priser på rens og vask her

Opret en profil allerede i dag og kom godt i gang – eller ring til os på 71 203 204, hvis du har spørgsmål.

Vi står klar til at hjælpe dig. Har du selv overskud, og tid til overs, så kan det være meget hyggeligt at tage ned til det lokale renseri i Hvidovre. Vi har de bedste priser og længste åbningstider, men har muligvis svært ved at konkurrere mod hyggen og duften på et renseri. Er du en af dem, der foretrækker at bruge tid på et renseri, så har vi samlet renserierne på Hvidovre med deres kontaktoplysninger herunder.

Rådhusrenseriet
Hvidovrevej 233
2650 Hvidovre

Schleisner Rens 118
Kærgårdsvej 1
2650 Hvidovre

HVIDOVRE RENS
Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler