Rense- og vasketøj leveret i hele Hvidovre – direkte til din bopæl


JetClean er dit online renseri, der afhenter og leverer rense- og vasketøj i hele Hvidovre og omegn. Det er den nemmeste måde at ordne vaske- og rensetøjet på.

Rense- og vasketøj leveret i hele Hvidovre [Byens bedste 2016]


Afhentning og levering på en ønsket adresse Hurtig og fleksibel udbringning – også om aftenen.

De bedste priser i Hvidovre

Sådan fungerer vores online renseri i Hvidovre
Opret din personlige profil her

Oplys os din adresse, hvorfra vi skal afhente og levere din bestilling. Så kommer en af vores chauffører ud til dig efter aftale, og servicerer dig.


Vil du have hentet dit rensetøj og vasketøj?

Vi kommer og afhenter på din bopæl i Hvidovre, når det passer dig på alle ugens 7 dage. For at give dig den bedste service har du mulighed for at bestille om dagen men også om aftenen. Vi er åben fra kl. 7-21 i hverdagene og 9-15 i weekenderne.


Vil du spare tiden og besværet ved at gå på renseriet?

Ja, du læste rigtigt. Vi sørger for alt det besværlige, så du ikke behøver, at skulle gå hele vejen ned til renseriet. Din bestilling bliver afhentet, sorteret, vasket/renset, strøget og leveret tilbage til din hoveddør. Så dejlig nemt er det. Du skal regne med 72 timers leveringstid, så får du rent og velduftende tøj leveret direkte hjem til dig uden besvær.

Renseri i Hvidovre der tilbyder afhentning og levering.

Vi er det eneste renseri i Hvidovre, der tilbyder levering hjem til dig.

Med JetClean kan du få afhentet og leveret dit rense- og vasketøj lige til døren på alle ugens syv dage uanset hvor i Hvidovre du befinder dig.

Bestil senest kl. 12, og vi henter din ordre samme dag som du bestiller.

Afhentning og levering foregår via vores hjemmeside og priserne er de samme, som du kender fra dit lokale renseri i Hvidovre. For at bestille afhentning skal du ind på bestillingssiden her, og herefter er du oprettet og klar til at komme i gang på få minutter.

Du kan bestille afhentning når du vil – vi kører nemlig dag, aften og i weekenderne og kommer på 1-timesintervaller, hvis du ønsker det. Så kan du planlægge din tid som du vil.

Det skal være nemt at få ordnet sit rense- og vasketøj, så du behøver ikke indordne dig under renseriernes åbningstider i Hvidovre. Med JetClean får du overskud i hverdagen.

Uanset om det er din skjorte, jakkesæt, pude, dyne, tæppe eller nederdel, der skal vaskes eller renses, så klarer vi opgaven.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Opret en profil allerede i dag og kom godt i gang – eller ring til os på 71 203 204, hvis du har spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig.

Har du selv overskud, og tid til overs, så kan det være meget hyggeligt at tage ned til det lokale renseri på Hvidovre.

Vi har de bedste priser og længste åbningstider, men har også svært ved at konkurrere mod hyggen og duften på et renseri. Er du en af dem, der foretrækker at bruge tid på et renseri, så har vi samlet renserierne på Hvidovre med deres kontaktoplysninger herunder.


Rådhusrenseriet v/Renata Gutman
Hvidovrevej 233
2650 Hvidovre

Schleisner Rens 118
20335989
ab@grafiteco.dk
Kærgårdsvej 1
2650 Hvidovre

MÅTTEKOMPAGNIET ApS
T.36788880 F.36788880
Brostykkevej 98
2650 Hvidovre

HVIDOVRE RENS IVS
Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre