Renseri Klampenborg


Har du brug for et renseri i Klampenborg – JetClean henter og bringer til din bopæl eller arbejdsplads

Renseri i Klampenborg [Byens bedste 2016]


Brug JetClean som dit fortrukne renseri i Klampenborg, så sparer du tid og penge på rens og vask. Vi giver dig overskud, så du ikke selv skal køre frem og tilbage for at afhente og levere dit rensetøj eller vasketøj – vi gør det nemlig for dig. På den måde får du mere overskud til din familie, dine venner og ikke mindst dig selv.

Må vi hjælpe dig allerede i dag?


Bestil din afhentning her

Vi vil gerne være dit foretrukne renseri i Klampenborg

Vi ved godt, at det kræver tillid, at levere dine bedste tekstiler til os. Dén tillid vil vi gerne gøre os fortjent til. Det gør vi blandt andet ved at give dig den bedste service og naturligvis den bedste kvalitet inden for rens og vask.

Helt konkret betyder det, at vores kompetente medarbejdere – kombineret med den seneste teknologi – vil tage sig af din rensning med største forsigtighed, så vi ikke slider på dine tekstiler. Tværtimod giver vi, i de fleste tilfælde, længere levetid til tekstilerne, fordi vi fjerner snavs og bakterier – det bliver en ren fornøjelse for dig.


Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Vi ønsker, at du vender tilbage til JetClean

Når du har testet vores kvalitet og service, og du har valgt os som dit fortrukne renseri i Klampenborg, vil vi gøre vores ypperste for at bibeholde dig som en glad og tilfreds kunde. Mange fortæller os, at når de først har brugt vores service, så kan de ikke stoppe med det. De siger, at det bliver en vane for dem, at bruge vores service. Vores mål er, at du har det på samme måde, når du bruger vores services

Du kan enten bestille på din computer eller din smartphone. Så afhenter og leverer vi efter aftale. Lige til din dør! Vi kører ud i hele Klampenborg fra morgen til aften, så vi sikrer os, at vi ikke kommer i vejen for dine daglige planer.

Åben fra kl. 07:00 – 21:00

Faktisk renser vi også tøj for kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi samler nemlig kun på glade kunder, og det er sådan vi ønsker at drive virksomhed på. Derfor har du altid mulighed for at informere os, hvis der skulle ske fejl mod al forventning. Så meget tror vi nemlig på vores kvalitet og service i JetClean.

Vi arbejder hver dag på, at levere den bedst mulige service og kvalitet til vores kunder uden nogensinde at gå på kompromis med vores konkurrencedygtige priser – du er mere end velkommen til at tage et kig på vores priser, som intet renseri i Klampenborg – eller i nærheden – kan matche sig med (seneste sammenligning August 2015). Giv os en chance – vi vil ikke skuffe dig.

JetClean er dit personlige renseri i Klampenborg.