Renseri i Klampenborg med udbringning hele ugen - JetClean

Med JetClean kan du nu få afhentet, behandlet og leveret dit rensetøj hele ugen - også uden for normal arbejdstid (man-fre: 09:22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Klampenborg

Har du brug for et renseri i Klampenborg – JetClean henter og bringer til din bopæl eller arbejdsplads

Renseri i Klampenborg [Byens bedste 2017]
Brug JetClean som dit fortrukne renseri i Klampenborg, så sparer du tid og penge på rens og vask. Vi giver dig overskud, så du ikke selv skal køre frem og tilbage for at afhente og levere dit rensetøj eller vasketøj – vi gør det nemlig for dig. På den måde får du mere overskud til din familie, dine venner og ikke mindst dig selv.

Må vi hjælpe dig allerede i dag?


Bestil din afhentning her inden kl 14 og vi afhenter samme dag!


Vi vil gerne være dit foretrukne renseri i Klampenborg

Vi ved godt, at det kræver tillid, at levere dine bedste tekstiler til os. Dén tillid vil vi gerne gøre os fortjent til. Det gør vi blandt andet ved at give dig den bedste service og naturligvis den bedste kvalitet inden for rens og vask.

Helt konkret betyder det, at vores kompetente medarbejdere – kombineret med den seneste teknologi – vil tage sig af din rensning med største forsigtighed, så vi ikke slider på dine tekstiler. Tværtimod giver vi, i de fleste tilfælde, længere levetid til tekstilerne, fordi vi fjerner snavs og bakterier – det bliver en ren fornøjelse for dig.


Vi ønsker, at du vender tilbage til JetClean

Når du har testet vores kvalitet og service, og du har valgt os som dit fortrukne renseri i Klampenborg, vil vi gøre vores ypperste for at bibeholde dig som en glad og tilfreds kunde. Mange fortæller os, at når de først har brugt vores service, så kan de ikke stoppe med det. De siger, at det bliver en vane for dem, at bruge vores service. Vores mål er, at du har det på samme måde, når du bruger vores services

Du kan enten bestille på din computer eller din smartphone eller tablet. Så afhenter og leverer vi efter aftale. Lige til din dør! Vi kører ud i hele Klampenborg fra morgen til aften, så vi sikrer os, at vi ikke kommer i vejen for dine daglige planer.

Åben fra kl. 09:00 – 22:00

Faktisk renser vi også tøj for kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi samler nemlig kun på glade kunder, og det er sådan vi ønsker at drive virksomhed. Derfor har du altid mulighed for at informere os, hvis der skulle ske fejl mod al forventning. Så meget tror vi nemlig på vores kvalitet og service i JetClean.

Vi arbejder hver dag på, at levere den bedst mulige service og kvalitet til vores kunder uden nogensinde at gå på kompromis med vores konkurrencedygtige priser – du er mere end velkommen til at tage et kig på vores priser, som intet renseri i Klampenborg – eller i nærheden – kan matche sig med (seneste sammenligning november 2017). Giv os en chance – vi vil ikke skuffe dig.

JetClean er dit personlige renseri i Klampenborg.

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler