Rense- og vasketøj leveret på hele Vallensbæk


Online renseri i Vallensbæk. Den nemmeste måde at ordne dit vaske- og rensetøj på.

Rense- og vasketøj leveret på hele Vallensbæk [Byens bedste 2016]


Afhentning og levering på din bopæl eller arbejdsplads. Hurtig og fleksibel levering – også om aften. De bedste priser på hele Vallensbæk

JetClean er dit renseri i Vallensbæk. Med os får du afhentning og levering – direkte på din bopæl og arbejdsplads.

Med JetClean kan du få afhentet og leveret dit rense- og vasketøj lige til døren på alle ugens 7 dage. Ja det stemmer – vi kører også i weekenderne.

Bestil før kl. 12, så har du mulighed for at få afhentning samme aften som du bestiller din ordre. Du skal blot oprettet en personlig profil på vores hjemmeside, så er du i gang.

Du bestiller afhentning og levering på din personlige profil. Det tager kun ganske få minutter, og vores priser er de samme, som du kender dem fra dit lokale renseri i Vallensbæk. For at bestille skal du oprette din profil her på vores hjemmeside.


Du kan bestille afhentning når du vil – vi kører nemlig dag, aften og i weekenderne og kommer på 1-timesintervaller, hvis du ønsker det.

Det skal være nemt at få ordnet din renseopgave, og du skal ikke gå på kompromis med vores service – her er det dig der bestemmer, og ikke renseriets åbningstider, der sætter dagsordenen. Du kan også stole på, at vores rensemetoder er de bedste i branchen.

JetClean betyder god kvalitet, billige priser og den bedste service!

Uanset om det er din skjorte, jakkesæt, brudekjole, pude, dyne eller almindelig vasketøj, der skal vaskes eller renses, så klarer vi opgaven.


Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Download vores gratis applikation til din mobiltelefon – eller ring til os på 71 203 204, hvis du har spørgsmål.