Fleksibelt og moderne renseri med høj kvalitet i Vallensbæk

Vi tilstræber at levere kvalitetsrens til vores kunder, med fleksibel afhentning og levering lige døren - rimelige priser (man-fre: 09-22 & lør-søn: 09-16)

Bestil afhentning Se vores prisliste

Renseri Vallensbæk

Rense- og vasketøj leveret i hele Vallensbæk kommune

Online renseri i Vallensbæk. Den nemmeste måde at får ordnet dit vaske- og rensetøj på.

Rense- og vasketøj leveret i hele Vallensbæk kommune. Afhentning og levering på din bopæl eller arbejdsplads. Hurtig og fleksibel levering – også om aftenen. De bedste priser i hele Vallensbæk kommune.

JetClean er dit renseri i Vallensbæk. Med os får du afhentning og levering – direkte på din bopæl og arbejdsplads.

Med JetClean kan du få afhentet og leveret dit rense- og vasketøj lige til døren alle ugens 7 dage. Ja det stemmer – vi kører også i weekenderne.

Bestil før kl. 13, og så har du mulighed for at få afhentning samme aften som du bestiller din ordre. Du skal blot oprette en personlig profil via vores hjemmeside på Nettet (eller download vores App via App Store), og så er du godt i gang.

Du bestiller afhentning og levering på din personlige profil. Det tager kun ganske få minutter, og vores priser er de samme, som dem du kender fra dit lokale renseri i Vallensbæk. For at bestille skal du oprette din profil her på vores hjemmeside eller via vores App på din smartphone eller tablet.

Måske Vallensbæks bedste renseri?

Du kan bestille afhentning når du vil – vi kører nemlig dag, aften og i weekenderne og kommer indenfor 2-timesintervaller, hvis du ønsker det.

Det skal være nemt at få ordnet din renseopgave, og du skal ikke gå på kompromis med vores service – her er det dig der bestemmer, og ikke renseriets åbningstider, der sætter dagsordenen. Du kan også stole på, at vores rensemetoder er de bedste i branchen.

JetClean betyder god kvalitet, billige priser og den bedste service!

Uanset om det er din skjorte, jakkesæt, brudekjole, pude, dyne eller almindelig vasketøj, der skal vaskes eller renses, så klarer vi opgaven.

Byens bedste priser på rens & vask

Se hele vores prisliste her

Ofte stillede spørgsmål


KAN JEG SELV INDLEVERE TIL JER?

JetClean er et online renseri, der dagligt henter og bringer i Storkøbenhavn. Vi har på nuværende tidspunkt ikke et fysisk indleveringssted og du kan derfor ikke indlevere selv.

ER DER ET KRAV TIL MINIMUMSKØB?

Ja, vi har et krav til minimumskøb på 200 kr. (fraregnet kørsel). Er der indgået en firmaaftale med din arbejdsplads, kan du bestille til din arbejdsplads uden krav til minimumskøb.

HVAD KOSTER KØRELSEN?

Afhentning og levering af rense- og vasketøj mellem 09-15 er GRATIS. Prisen for 4-timesintervaller er 19 kroner og 29 kroner for 2-timesintervaller pr. vej. Priser for vask og rens kan du finde her

HVORNÅR BLIVER MIN BESTILLING LEVERET?

De fleste ordre kan leveres tilbage efter 72 timer (fx afhentes mandag og leveres torsdag). Dette gælder dog ikke genstande der skal vaskes og ikke kan tørretumbles som fx topmadrasser og brudekjoler. Få mere information om leveringstider her.

HVORDAN BETALER JEG?

Du betaler med betalingskort, som indtastes ved bestilling. Vi fakturerer og trækker først betaling, når din ordre er klar til levering. Se hvorfor vi spørger efter betalingskort ved oprettelse.

HVORFOR SKAL JEG BETALE MED KREDITKORT?

For at sikre os, at der rent faktisk er en rigtig person i den anden ende – og ikke en der blot bestiller afhentning til fiktiv adresse, samt det sparer os en del administrativt arbejde ved fakturering senere i processen.

Priser på vask & rens

De bedste priser i hele Storkøbenhavn. Se alle vores priser her

99 kroner

89 kroner

149 kroner

79 kroner

SPAR TID & PENGE I DAG

Om mindre end 1 minut er dit renseri-problem løst

eller
Forsæt med Facebook

Ved at klikke på "Start bestilling" eller "Forsæt med Facebook" accepterer du vores handelsbetingeler